Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σε αναζήτηση τεχνικού διευθυντή και προπονητή κωπηλασίας ο ΝΑΟΚ

ΝΑΟΚ – ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ
13 Σεπτεμβρίου 2022 / 15:53
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το τμήμα κωπηλασίας του ΝΑΟΚ έχει χαρίσει μεγάλες επιτυχίες στο νησί μας, με πολλά μετάλλια, αλλά και στη χώρα και συνεχίζει να είναι ένας από τους πλέον δραστήριους και δυνατούς κωπηλατικούς Ομίλους της χώρας.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το τμήμα κωπηλασίας του ΝΑΟΚ έχει χαρίσει μεγάλες επιτυχίες στο νησί μας, με πολλά μετάλλια, αλλά και στη χώρα και συνεχίζει να είναι ένας από τους πλέον δραστήριους και δυνατούς κωπηλατικούς Ομίλους της χώρας. Αυτό έχει φέρει ακόμα περισσότερα παιδιά στις τάξεις του και το μέλλον προβλέπεται ακόμη καλύτερο. Για το τμήμα κωπηλασίας και με σκοπό (όπως τονίζει) την αναδιάρθρωση του, ψάχνει να βρει τεχνικό διευθυντή και προπονητή και με δημόσια πρόσκληση του, ζητά από τους ενδιαφερόμενους εντός της επόμενης εβδομάδας να υποβάλλουν αίτηση.  

 

Η ανακοίνωση - πρόσκληση

Πρόσκληση Ενδιαφέροντος για Πρόσληψη Προπονητών Κωπηλασίας 

Στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης του τμήματος Κωπηλασίας του ΝΑΟΚ, το Δ.Σ. αποφάσισε να προχωρήσει στην πρόσληψη: 

Ενός (1) τεχνικού διευθυντή και ενός (1) προπονητή για το τμήμα Κωπηλασίας.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν σχετική αίτηση ενδιαφέροντος με πλήρες βιογραφικό σημείωμα και βεβαιώσεις /δικαιολογητικά που θα αποδεικνύουν την αναγραφόμενη εμπειρία μέχρι την Τετάρτη 21η Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 13:00. 

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται σε ηλεκτρονική μορφή στο e-mail: [email protected]

Εκ του Δ.Σ. του ΝΑΟΚ

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια