Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αγωνιστικά τεστ για τους διαιτητές και βοηθούς της Κέρκυρας

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
12 Σεπτεμβρίου 2022 / 16:13
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Επιτροπή Διαιτησίας ΕΠΣ Κέρκυρας σε συνεργασία με το Σύνδεσμο των διαιτητών, ενημέρωσε τους διαιτητές για τα καθιερωμένα τεστ πριν την έναρξη της σεζόν.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Επιτροπή Διαιτησίας ΕΠΣ Κέρκυρας σε συνεργασία με το Σύνδεσμο των διαιτητών, ενημέρωσε τους διαιτητές για τα καθιερωμένα τεστ πριν την έναρξη της σεζόν. Είναι μια διαδικασία που περνάνε οι διαιτητές και επειδή το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα έχουμε επίσημους αγώνες πρέπει να γίνουν.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι στα τεστ αυτά δεν παίρνουν μέρος οι αξιολογημένοι διαιτητές και οι βοηθοί διαιτητές, αφού αυτοί περνάνε τα τεστ της Ομοσπονδίας.    

Η ανακοίνωση του ΣΔΠΚ

Τα αγωνιστικά τεστ θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 14/9/2022 στις Αθλητικές εγκαταστάσεις του ΕΑΚ και ώρα 18.30. Για οποιαδήποτε αλλαγή στην ημερομηνία και ώρα των αγωνιστικών δοκιμασιών θα ενημερωθείτε σχετικά.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια