Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τρεπεκλής: Εφικτή η τροποποίηση της μελέτης για το Άλσος Γαρίτσας

Άλσος Γαρίτσας
09 Σεπτεμβρίου 2022 / 10:29

Συνάντηση του πρ. δημάρχου με τον Σύλλογο Άλσους Γαρίτσας

ΚΕΡΚΥΡΑ. «Η δημοτική αρχή οφείλει να εφαρμόσει την απόφαση του Δημοτικού για την ακύρωση του σχεδίου κατασκευής πίστας σκέιτ και να μη ροκανίζει τον χρόνο» επισημαίνει για ακόμα μια φορά ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άλσους Γαρίτσας.
Την Πέμπτη ο Σύλλογος συναντήθηκε με τον πρώην δήμαρχο Γιάννη Τρεπεκλή, ενώ την ερχόμενη Τρίτη θα έχει συνάντηση με την Περιφερειάρχη και τον βουλευτή Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρο Αυλωνίτη.
  
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του προέδρου του Συλλόγου, ο Γιάννης Τρεπεκλής τους διαβεβαίωσε ότι η τροποποίηση της μελέτης σε ό,τι αφορά το σκέιτμπορντ και την τσιμεντοποίηση 900 τ.μ.  είναι εφικτή, δίνοντας μάλιστα συγκεκριμένα παραδείγματα.

«Μετά από αυτήν την νέα συνάντηση πρέπει όλοι να αναρωτηθούμε γιατί η Δημοτική αρχή δεν τροποποιεί την μελέτη και δεν ζητά από την διαχειριστική αρχή να εφαρμοστεί η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Είναι υποχρεωμένη η Δημοτική αρχή να σεβαστεί την απόφαση και όχι να ροκανίζει τον χρόνο ώστε να μην μπορεί λόγω χρόνου να αλλάξει η μελέτη. Θα προειδοποιήσουμε για μια ακόμη φορά την Δημοτική Αρχή ότι οι κάτοικοι θα αναζητήσουν ποινικές, αστικές και διοικητικές ευθύνες από όλους εκείνους που ευθύνονται .

Την ερχόμενη Τρίτη 13/09 το Δ.Σ και αντιπροσωπεία του συλλόγου μας θα συναντηθεί 11: 00 με την Περιφερειάρχη  και το απόγευμα 19:00 με τον βουλευτή Κέρκυρας Αλέξανδρο Αυλωνίτη» αναφέρει ο πρόεδρος του Συλλόγου Αλέξανδρος Βέργης.