Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τέλος Μακαντάνης, Βάρελης από τον Αστέρα

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ
08 Σεπτεμβρίου 2022 / 15:00
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την μη συνέχιση της συνεργασίας με τον Δ. Μακαντάνη και τον Λ. Βάρελη ανακοίνωση ο Αστέρας Πετριτή, όπου όπως όλα δείχνουν αλλάζει τουλάχιστον κατά το ήμισυ.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την μη συνέχιση της συνεργασίας με τον Δ. Μακαντάνη και τον Λ. Βάρελη ανακοίνωση ο Αστέρας Πετριτή, όπου όπως όλα δείχνουν αλλάζει τουλάχιστον κατά το ήμισυ. Δυο παίκτες που μπορεί αν μην ήταν βασικές επιλογές, αλλά βοήθησαν, αποτελούν παρελθόν.

Η ανακοίνωση

Ο Αστέρας ανακοινώνει την αποχώρηση των ποδοσφαιριστών Δημήτρη Μακαντάνη και Λευτέρη Βάρελη. Τους ευχαριστούμε από καρδιάς για την μεγάλη τους προσφορά στο Σύλλογο και τους ευχόμαστε ότι καλύτερο σε ό,τι κάνουν. Η πόρτα του Αστέρα θα είναι ανοικτή για οπότε θελήσουν να επιστρέψουν. Σας ευχαριστούμε.

Πέραν αυτού η ομάδα του Λιμανιού, αρκετά καθυστερημένα ανακοίνωσε την απόκτηση του τερματοφύλακα Σταυρίδη, ήδη είχε γίνει το μας με το Κουτσελιό για το κύπελλο στα Γιάννενα, όπου και έπαιξε ο νεαρός 23χρονος τερματοφύλακας. Μάλιστα την περασμένη σεζόν έπαιζε στην Γ΄ Εθνική με τη φανέλα του Εθνικού Κεραμιδίου, ομάδα της Πιερίας η οποία ήταν στην 7η θέση στον 3ο όμιλο.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια