Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αδιέξοδο, οδηγεί σε αναβολή της Γ.Σ. της ΕΠΟ

ΜΗΤΡΩΟ ΓΓΑ
07 Σεπτεμβρίου 2022 / 15:22
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΑΘΗΝΑ. Η διοίκηση της ΕΠΟ προσανατολίζεται στο να αναβάλει την έκτακτη Γενική Συνέλευση που είναι προγραμματισμένη να γίνει στην Ξάνθη την ερχόμενη εβδομάδα, στις 16/9 και θα την κάνει προς το τέλος του Σεπτέμβρη.

ΑΘΗΝΑ. Η διοίκηση της ΕΠΟ προσανατολίζεται στο να αναβάλει την έκτακτη Γενική Συνέλευση που  είναι προγραμματισμένη να γίνει στην Ξάνθη την ερχόμενη εβδομάδα, στις 16/9 και θα την κάνει προς το τέλος του Σεπτέμβρη. Αυτό γιατί συνεχίζοντα οι συζητήσεις για το θέμα των αθλητικών κυρώσεων αυτές τις μέρες, αλλά η ΕΠΟ βλέπει αδιέξοδο. Θεωρεί η Ομοσπονδία ότι θα είναι δύσκολο ή και  αδύνατον να αλλάξει απόφαση ο Λ. Αυγενάκης και προσανατολίζεται ακόμα και στην πρόταση απόφασης για αναστολή των τοπικών πρωταθλημάτων. Επειδή δεν υπάρχει στην ημερήσια διάταξη της Γ.Σ. 16/9, λογικά την Πέμπτη 8/9 στο Δ.Σ. που θα γίνει θα παρθεί η απόφαση αναβολής.

Ήδη μετά τις ΕΠΣ από Σάμο και από Δωδεκάνησα, που καλούν Αυγενάκη και Πρωθυπουργό να κάνουν αυτοί τα πρωταθλήματα, αν δεν αλλάξει κάτι και η Ένωση από τα Χανιά τάσσεται μαζί τους και θα έχουμε νέο κύκλο Ενώσεων που θα έλθουν αντιμέτωποι με την επιμονή του Υφυπουργού. Ίσως μια υποχώρηση και η απόφαση να μην επιβληθούν οι αθλητικές κυρώσεις για τη φετινή σεζόν, ομαλοποιήσει την κατάσταση, αλλά δείχνει πολύ δύσκολο αυτή τη στιγμή.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια