Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τέλος και ο Πολύζος από τον Αστέρα Πετριτή

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ
06 Σεπτεμβρίου 2022 / 15:56
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με αρκετή καθυστέρηση φέτος ο Θιναλιακός ξεκίνησε το σχεδιασμό του γιατί υπήρχε ένα «διοικητικό κενό», όμως λύση βρέθηκε και η ομάδα των Θιναλίων βρίσκει το δρόμο της.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η μισή βασική ομάδα της σεζόν που τελείωσε αποτελεί παρελθόν για τον Αστέρα Πετριτή, αφού για διαφορετικούς λόγους δεν προπονούνται και δεν συνεχίζουν με την ομάδα. Βέβαια για αρκετούς αθλητές δεν έχει βγει ανακοίνωση, αφού Μεντής, Στέρεφ, Μπεσού, Πολύζος, Μάμαλος δεν θα βοηθήσουν την ομάδα στο πολύ δύσκολη φετινή της προσπάθεια και ίσως στην πορεία δούμε 1,2 ακόμη.

Αυτό είναι πολλές φορές λογικό και φυσιολογικό, γιατί άλλο η Α΄ ΕΠΣΚ και άλλο η Γ΄ εθνική. Η φετινή κατηγορία έχει απαιτήσεις, περισσότερες προπονήσεις, μεγαλύτερη ένταση και τουλάχιστον 17 παιγνίδια εκτός Κέρκυρας, πολλά από τα οποία θα πρέπει η ομάδα να διανυκτερεύσει στην έδρα του αντιπάλου. Η διοίκηση έχει προχωρήσει σε αρκετές μεταγραφικές κινήσεις και συνεχίζει, θα δούμε μια νέα ομάδα στο γήπεδο, όπου ελπίζουμε όλοι και ευχόμαστε να είναι πολύ δυνατή και να πετύχει το στόχο της παραμονής. Τελευταία αποχώρηση από την ομάδα ο Λ. Πολύζος για τον οποίο η ομάδα  πριν να μήνα (3/8/2022) είχε ανακοινώσει την παραμονή του, τώρα όμως με νέα ανακοίνωση αναφέρει το «διαζύγιο» τους.

 

Η ανακοίνωση

Ο Αστέρας βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει τη λύση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Λάμπρο Πολύζο. Ο Λάμπρος τίμησε τη φανέλα της ομάδας μας για 8 έτη, όντας παρών στις μεγάλες στιγμές της ομάδας και έχοντας φορέσει το περιβραχιόνιο του Αστέρα, αλλά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν θα μπορέσει να ακολουθήσει το πρόγραμμα της ομάδας. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Δεν λέμε αντίο, αλλά εις το επαναδείν.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια