Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μπάχαλο με την ΕΠΟ, θα αλλάξει η έναρξη του πρωταθλήματος;

Γ ΕΘΝΙΚΗ
24 Αυγούστου 2022 / 15:39
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΑΘΗΝΑ. Ίσως αυτό που γίνεται φέτος με την Γ΄ Εθνική και ποιες ομάδες, ανάμεσα σε Κοζάνη, Αγροτικό Αστέρα και Πανδραμαϊκό θα παίξουν σε αυτήν δεν έχει προηγούμενο.

ΑΘΗΝΑ. Ίσως αυτό που γίνεται φέτος με την Γ΄ Εθνική και ποιες ομάδες, ανάμεσα σε Κοζάνη, Αγροτικό Αστέρα και Πανδραμαϊκό θα παίξουν σε αυτήν δεν έχει προηγούμενο. Πλέον τελειώνει ο Αύγουστος και η ΕΠΟ δεν έχει αποφασίσει για την τύχη των τριών αυτών ομάδων που είναι στον αέρα, ευτυχώς  όμως πήρε απόφαση για την ΑΕ Λευκίμμης και αυτή μπήκε στο δρόμο της προετοιμασίας.

Η έναρξη του πρωταθλήματος πριν λίγες μέρες άλλαξε και πήγε μια εβδομάδα αργότερα, δηλαδή για την Κυριακή 2 Οκτώβρη, αλλά η δική μας εκτίμηση είναι πως τόσο η ΑΕ Λευκίμμης όσο και ο Αστέρας Πετριτή θα περιμένουν περισσότερο. Ειδικά για τον Αστέρα που ξεκίνησε προετοιμασία μετά τις 20 Ιουλίου, η αναμονή θα είναι πολύ μεγάλη, έστω και αν μεσολαβεί η συμμετοχή του στο Κύπελλο Ελλάδος, στο οποίο θα αγωνιστεί για την 1η φάση στις 31 Αυγούστου.

Η αναποφάσιστη ΕΠΟ με τα τραγικά της λάθη τη σεζόν που τελείωσε, δεν έχει βγάλει απόφαση για το ποιος από Αγροτικό Αστέρα και Πανδραμαϊκό θα παίξει στην Super League 2. Αν δε υπολογίσουμε ότι μια από τις δυο αυτές ομάδες θα πρέπει να είναι ήδη ΠΑΕ ως 25 Αυγούστου, αντιλαμβάνεται κανείς ότι αυτό δεν πρόκειται να γίνει και το πρόβλημα θα έχει συνέχεια. Στη Δράμα Πέμπτη 25 Αυγούστου με πρωτοβουλία του Δημάρχου Δράμας Χριστόδουλου Μαμσάκου  θα γίνει σύσκεψη για το θέμα της ομάδας, καταλαβαίνει κανείς τι έχει επιφέρει σε δυο κοινωνίες, σε δυο νομούς (Δράμας και Κοζάνης) η ανικανότητα και τα λάθη της ΕΠΟ στο θέμα αυτό, που εκκρεμεί.  

Από την άλλη για τη Κοζάνη που έχει προσφύγει με δικαιολογημένο αίτημα σαν πρωταθλήτρια να ανέβει στην Super League 2, πιθανόν να συζητηθεί την 1η Σεπτέμβρη, πότε θα βγει απόφαση, ποια είναι και αν την αποδεχθούν οι ομάδες, κανείς δεν ξέρει. Θα έχουμε μπει όμως στο Σεπτέμβρη, τα πρωταθλήματα θα πρέπει να ξεκινήσουν, αλλά ακόμη απόφαση για τις ομάδες της Γ΄ Εθνικής και τις επαγγελματικές δεν θα έχει παρθεί.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια