Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Διανομή τροφίμων σε 253 οικογένειες από τον Δήμο Βόρειας Κέρκυρας

Διανομή
22 Αυγούστου 2022 / 17:05

Διανομή τροφίμων σε 253 οικογένειες, μέσω των υπηρεσιών της Πολιτικής Προστασίας και του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι»

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στην εποχή της μεγάλης κρίσης, η Δημοτική Αρχή Βόρειας Κέρκυρας με τα «πακέτα αλληλεγγύης», διένειμε στα πλαίσια του απόλυτου σεβασμού και αξιοπρέπειας σε 253 οικογένειες (μεταξύ των οποίων και πολύτεκνες) τρόφιμα μέσω των υπηρεσιών της Πολιτικής Προστασίας και του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», ως έμπρακτη βοήθεια και συμπαράσταση οικογενειών, ατόμων αδύναμων οικονομικά, ευπαθών ομάδων που δοκιμάζονται σκληρά και αντιμετωπίζουν προβλήματα στη διαχείριση των αναγκών τους.

Μέσα από τις οργανωμένες κοινωνικές του δομές, ο Δήμος καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να στηρίξει έμπρακτα τους άπορους συνδημότες μας και να συμβάλλει με κάθε τρόπο στην ανακούφισή τους.

Συγχαίρει δε την Ιερά Μητρόπολη Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων για την διαχρονική προσφορά της  στους ευάλωτους συνανθρώπους μας διδάσκοντας την αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο.

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Δήμαρχο Βόρειας Κέρκυρας, Γεώργιο Μαχειμάρη απέστειλε η Ένωση Πολυτέκνων Κέρκυρας. 
«Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Πολυτέκνων Κέρκυρας, σας ευχαριστούν θερμά, για την προσφορά σας σε πολύτεκνες οικογένειες της Βόρειας Κέρκυρας για την εορτή της Παναγίας.
Σας ευχαριστούμε θερμά για την συνεχή προσφορά σας!»