Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τσεβανέδης, Γαστεράτος οι πρώτες ανανεώσεις της ΑΕΛ

Γ ΕΘΝΙΚΗ – ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ
10 Αυγούστου 2022 / 15:16
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μετά από την τρίμηνη ταλαιπωρία η ΑΕ Λευκίμμης επιτέλους λειτουργεί με σχεδιασμό για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, με το χρόνο να τρέχει και να πρέπει να κάνει άμεσα κινήσεις.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μετά από την τρίμηνη ταλαιπωρία η ΑΕ Λευκίμμης επιτέλους λειτουργεί με σχεδιασμό για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, με το χρόνο να τρέχει και να πρέπει να κάνει άμεσα κινήσεις. Βέβαια το νέο Δ.Σ. με πρόεδρο και πάλι τον επιτυχημένο κ. Σπ. Μάστορα, δεν έμεινε με κλειστά τα χέρια, γνώριζε ότι η δικαίωση δεν ήταν μακριά, αλλά για οποιαδήποτε κίνηση έπρεπε να ολοκληρωθεί ο αγώνας και επίσημα να μένει η ομάδα στην Γ΄ Εθνική.

Το ότι έδωσε τα χέρια από τη λήξη ουσιαστικά της αγωνιστικής περιόδου με τον Παναγιώτη Κορομπόκη για να συνεχίσει στο πόστο του προπονητή, έδειξε την πίστη και των δυο πλευρών για την επικράτηση του δίκιου της ΑΕΛ.

Ήδη η ομάδα συζητάει με το σύνολο σχεδόν των ποδοσφαιριστών που είχε για να ανανεωθεί η συνεργασία τους, ξέρει ότι τα πράγματα θα είναι πολύ πιο δύσκολα φέτος και αυτό σημαίνει και ποιοτικές προσθήκες στο ρόστερ. Όμως ένα σοβαρό σωματείο ξεκινάει με τους «δικούς του» ποδοσφαιριστές και τις ανάγκες που ξέρει πολύ καλά ο προπονητής από την περσινή σεζόν και στη συνέχεια προχωράει στις προσθήκες.

Αυτό έκανε η ΑΕΛ που έδωσε αρχικά τα χέρια με τον αρχηγό και εμβληματική μορφή της ομάδας, τον Βαγγέλη Τσεβανέδη, τον επιθετικό με την έφεση στο σκοράρισμα, που πολλές φορές έδωσε με τα δικά του γκολ, νίκες και βαθμούς στην ομάδα. Αμέσως μετά συμφώνησε με τον Χρήστο Γαστεράτο, ένα ποδοσφαιριστή με ψυχή, με απίστευτο πάθος στον αγώνα του, ένα παιδί που μπορεί να παίξει στην επίθεση ή στη μεσαία γραμμή εξίσου καλά.
 

Οι πρώτες επίσημες ανακοινώσεις της ΑΕΛ 
 

Για Β. Τσεβανέδη

Την περσινή χρόνια κατέκτησε την κορυφή του πίνακα των σκόρερ του Κυπέλλου Ελλάδος. Ένας από τους κορυφαίους σκόρερ των τελευταίων ετών του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου και όχι μόνο. Ο μεγάλος αρχηγός της Α.Ε.Λ. για ακόμη μια χρόνια θα είναι μαζί μας!

Για Χρ. Γαστεράτο  

Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Γαστεράτο!

Ο δυναμικός μέσος και εκ των αρχηγών, θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα μας για 6η συνεχόμενη χρονιά αποτελώντας αναπόσπαστο κομμάτι των επιτυχιών της.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια