Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

ΕΠΣ Κέρκυρας: Συλλυπητήριο μήνυμα

ΕΠΣΚ - ΓΙΑ Χ. ΝΙΝΟ
09 Αυγούστου 2022 / 16:45
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 38 ετών ο Χαράλαμπος Νίνος αδελφός του προέδρου της Γυμναστικής Ένωσης Παλαιοκαστριτών.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 38 ετών ο Χαράλαμπος Νίνος αδελφός του προέδρου της Γυμναστικής Ένωσης Παλαιοκαστριτών. Η είδηση της ξαφνικής απώλειας ενός νέου ανθρώπου σκόρπισε πένθος σε όλο το νησί. Η εξόδιος ακολουθία προγραμματίστηκε για το απόγευμα της Τρίτης 9/8/2022 στον Ιερό Ναό Αγίας Αναστασίας στους Λιαπάδες.

 

Η ΕΠΣΚ έστειλε συλλυπητήριο μήνυμα που αναφέρει:

Συλλυπητήρια  

 Η Ε.Ε της Ε.Π.Σ Κέρκυρας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στον Πρόεδρο της Γ.Ε.Π για τον χαμό του αδελφού του Χαράλαμπου.

Αιωνία η μνήμη του.

Ο χαμός του ας είναι η απαρχή που θα συσπειρώσει τις ποδοσφαιρικές δυνάμεις της περιοχής του που ήταν και η μεγάλη του επιθυμία.

Καλό ταξίδι.

 

Και η Γ.Ε.Π. εξέδωσε συλλυπητήριο μήνυμα που αναφέρει:

«Η ομάδα μας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια για τον ξαφνικό χαμό του Χαράλαμπου Νίνου (αδερφός του Προέδρου ) Μπάμπη θα μας κοιτάς από ψηλά.

Καλό σου ταξίδι» !

Και μεις από την πλευρά μας να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια