Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εκλέχθηκε νέο Δ.Σ. στον Φαίακα

ΧΑΝΤΜΠΟΛ - Α2 ΑΝΔΡΩΝ
09 Αυγούστου 2022 / 16:41
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πέρασε πάνω από ένας μήνας που προσπαθούσε ο Φαίακας να κάνει μια Γ.Σ. και εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πέρασε πάνω από ένας μήνας που προσπαθούσε ο Φαίακας να κάνει μια Γ.Σ. και εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ. Μετά από αρκετές αναβολές, έστω και καθυστερημένα έχουμε τα νέα μέλη του Δ.Σ. της ομάδας, με τον Σπύρο Περούλη που τα τελευταία χρόνια έδωσε πάρα πολλά και οδήγησε (μαζί με τους συνεργάτες του) την ομάδα στην Α1 να μένει εκτός.

Τα μέλη που ψηφίστηκαν και τις επόμενες μέρες θα κάνουν την πρώτη τους συνεδρίαση για να οριστεί η σύνθεση του νέου Δ.Σ. είναι:  

Αλεξάκης Α., Αρμενιάκος Ι., Αυλωνίτης Α., Γκιόκα Ε., Γράντος Παν., Δελαπόρτας Χρ.,  Δημητρέλος Η.,  Κατέχη Α., Κατσαρός Σπ., Κουτσικόπουλος Π., Κυπριώτης Κ., Μακρή Σ., Σπίνουλα Αικ.,  Σουέρεφ Κ., Τσόνας  Ι.

Αυτό το Δ.Σ. θα οδηγήσει τον Φαίακα στο φετινό δύσκολο πρωτάθλημα της Α2, δύσκολο γιατί μια ομάδα μετά από υποβιβασμό χρειάζεται λίγο χρόνο να ξαναβρεί τα πατήματά της. Περιμένουμε τη νέα σύνθεση του Δ.Σ. και τους στόχους που θα βάλει για τη σεζόν που έρχεται.     

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια