Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στη Λεμεσό οι Παλαίμαχοι του ΑΟ Κέρκυρα με την Δήμαρχο

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ
08 Αυγούστου 2022 / 16:08
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ. Πριν λίγες μέρες στον Πλάντραφο οι παλαίμαχοι του ΑΟ Κέρκυρα αγωνίστηκαν σε φιλικό ματς με τους Παλαιμάχους από την Λεμεσό της Κύπρου. Επικράτησε κλίμα φιλικό, αδελφικό θα λέγαμε και «βγήκαν ειδήσεις».

ΛΕΜΕΣΟΣ. Πριν λίγες μέρες στον Πλάντραφο οι παλαίμαχοι του ΑΟ Κέρκυρα αγωνίστηκαν σε φιλικό ματς με τους Παλαιμάχους από την Λεμεσό της Κύπρου. Επικράτησε κλίμα φιλικό, αδελφικό θα λέγαμε και «βγήκαν ειδήσεις».

Η πρώτη είναι ότι η ομάδα παλαιμάχων του ΑΟ Κέρκυρα θα μεταβεί στην Κύπρο για φιλικό ματς – ρεβάνς, με την Δήμαρχο Κέρκυρας κα Υδραίου να είναι επικεφαλής της αποστολής.

Η άλλη είδηση είναι πως ζητήθηκε από την Δήμαρχο και τον πρόεδρο του ΣΥΠΑΠ κ. Μωραΐτη να γίνουν κάποιες εργασίες στο γήπεδο, λογικό και αναγκαίο, αφού εκεί προπονείται και η ανδρική ομάδα του ΑΟ Κέρκυρα, η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου είναι προβληματική.

Για όλα αυτά ενημέρωσαν οι Παλαίμαχοι του ΑΟ Κέρκυρα.      

Η ανακοίνωση

Μετά την φιλική εκδήλωση -συνάντηση των Παλαιμάχων και φίλων του ΑΟ Κέρκυρα με τον Δήμο Λεμεσού, κατόπιν πρότασης του Δήμου μας, υπήρξε συνάντηση με την Δήμαρχο κα Μερόπη Υδραίου και τον πρόεδρο του ΣΥΠΑΠ κ. Σπ. Μωραΐτη στο γραφείο της. Κοινή ήταν η ικανοποίηση για την επιτυχία της εκδήλωσης που διεξήχθη στις Δημοτικές εγκαταστάσεις του Πλαντράφου.

Η Δήμαρχος αποδέχτηκε να είναι επικεφαλής της αποστολής μας στην Λεμεσό, ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση που λάβαμε από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Αρίστο Αριστείδου. Συζητήσαμε την περαιτέρω βελτίωση των εγκαταστάσεων του Πλαντράφου με την τοποθέτηση συνθετικού τάπητα, καθώς και την εγκατάσταση φωτισμού μέσω προγραμμάτων του Δήμου μας.

Τέλος, με μεγάλη χαρά η Δήμαρχος προθυμοποιήθηκε να υποστηρίξει την ολοκλήρωση του βιβλίου της ιστορίας του ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ όπου έχει αναλάβει ο κ. Άκης Παυλογιάννης, Διδάκτωρ Ιστορίας του Αθλητισμού στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο και από κοινού να παρουσιάσουμε αυτό, στο νησί μας, στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη.


ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια