Τρίτη 16.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συνεχίζουν στον Αστέρα, Πισσιάνης, Πολύζος, Σκολαρίκης

Γ ΕΘΝΙΚΗ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ
04 Αυγούστου 2022 / 16:00
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. O Αστέρας Πετριτή συνεχίζει την προετοιμασία του για το ταξίδι στην Γ΄ Εθνική και πέραν των μεταγραφικών κινήσεων που έχει να κάνει,

ΚΕΡΚΥΡΑ. O Αστέρας Πετριτή συνεχίζει την προετοιμασία του για το ταξίδι στην Γ΄ Εθνική και πέραν των μεταγραφικών κινήσεων που έχει να κάνει, θέλει να συμφωνήσει τη συνέχεια της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές που τον έφεραν στην κατηγορία. Ήδη έχει ανακοινώσει αρκετούς, ενώ οι τελευταίες ανανεώσεις που επίσημα πλέον μένουν στο λιμάνι, είναι τρεις.

Αρχικά κράτησε για 5η σεζόν τον τερματοφύλακα Λ. Πισσιάνη ο οποίος ήταν και ο MVP  στον τελικό του κυπέλλου, αλλά είναι χωρίς αμφιβολία από τους κορυφαίους γκολκίπερ του νησιού. Έμπειρος πλέον γκολκίπερ, ο οποίος το 2013 σε ηλικία 17 χρόνων με τη φανέλα του Ολύμπου είχε ανέβει (από Δ΄) στην Γ΄ Εθνική και είχε στεφτεί κυπελλούχος.   

 Μια ακόμη ανανέωση του έμπειρου αμυντικού Λάμπρου Πολύζου ανακοίνωσε ο Αστέρας. Ο πολύ καλός αμυντικός, θα είναι για 9η σεζόν στον Αστέρα, εκεί φαίνεται ότι βρήκε το λιμάνι του, θα είναι πολύτιμη και φέτος η προσφορά του.

Τέλος  ο Σπύρος Σκολαρίκης που βρέθηκε στη μέση της αγωνιστικής περιόδου στον Αστέρα, θα συνεχίσει στην ομάδα. Ένας πολύ ικανός επιθετικός που έδειξε ότι έχει όλες τις δυνατότητες να σταθεί στην κατηγορία, νέος με φιλοδοξίες.

Η διοίκηση σε συνεργασία με το προπονητικό τιμ, θα συνεχίσει να ψάχνει για να ενισχύσει την ομάδα εκεί που έχει κενά. Υπάρχει χρόνος για να κάνει τις καλύτερες δυνατές προσθήκες και εκτιμούμε ότι 4,5 τουλάχιστον θα είναι οι προσθήκες ως το τέλος του μήνα.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια