Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ξέχασε τα αίσχη με την ΑΕΛ και διαμαρτύρεται τώρα ο Μ. Αλέξανδρος

Γ ΕΘΝΙΚΗ – ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ
04 Αυγούστου 2022 / 15:50
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η απόφαση της ΕΕ/ΕΠΟ για τον 2ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής (με την οποία δικαίωσε την ΑΕ Λευκίμμης), δεν επηρέασε μόνο Κοζάνη και Μακεδονικό,

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η απόφαση της ΕΕ/ΕΠΟ για τον 2ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής (με την οποία δικαίωσε την ΑΕ Λευκίμμης), δεν επηρέασε μόνο Κοζάνη και Μακεδονικό, αλλά και τον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων Ημαθίας ο οποίος και υποβιβάζεται, σωστά και δίκαια με βάση όσα κατέκτησαν οι ομάδες εντός του αγωνιστικού χώρου. Βέβαια πείραξε τους ανθρώπους της ομάδας και έβγαλαν ανακοίνωση – διαμαρτυρία με επίκεντρο τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Μπαλτάκο που αναφέρει:    

Διαμαρτυρία του Α.Ο Μεγάλου Αλεξάνδρου Τρικάλων Ημαθίας

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ για την απαράδεκτη απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ και του προέδρου της κ.Μπαλτάκου. Γράψατε μαύρη ιστορία με την οποία θα γελάει όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος, όταν στο ίδιο παιχνίδι δόθηκαν 3 βαθμοί στο νικητή και 3 στον ηττημένο!!! Πρόκειται για μια απόφαση που πάρθηκε με πολιτικά κριτήρια (επικράτησε ο δυνατός έναντι του ποδοσφαίρου). Μια «εύκολη» απόφαση από το CAS, σύμφωνα με την οποία η βαθμολογία έπρεπε να μείνει ως έχει, εσείς την ακυρώσατε, την αγνοήσατε για να «βολέψετε»  τις ομάδες που θέλατε ολοφάνερα να βοηθήσετε.

ΝΤΡΟΠΉ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ για άλλη μια φορά και σε σας κ. Μπαλτάκο, που σε μένα προσωπικά (Παπαδόπουλο Δημήτριο) σε τηλεφωνική μας επικοινωνία με διαβεβαιώσατε πως η βαθμολογία δεν αλλάζει μετά τη διευκρινιστική απάντηση που δόθηκε από το CAS.

-Τι άλλαξε, κύριε Πρόεδρε, από την Παρασκευή ως την Τρίτη; Μετά από όλα αυτά, αποχωρούμε σαν σύλλογος κι εγώ προσωπικά από το ποδόσφαιρο. 

Τολμώ να πω πως σας απεχθάνομαι…53 χρόνια μετά την παρουσία μου στο ποδόσφαιρο νιώθω πως ίσως γλιτώσω ηθικά, ψυχολογικά και οικονομικά με την απομάκρυνσή μου. Θέλω, καταλήγοντας ,να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους, ποδοσφαιριστές και προπονητές για τη στήριξη και τη συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια.

Υ.Γ :1) Είστε οι μόνοι που καταφέρατε να τετραγωνίσετε τον κύκλο, καθώς σώθηκε η Λευκίμμη, ανέβηκε ο Μακεδονικός και αναμένουμε και την άνοδο της Κοζάνης!!!!

Υ.Γ: 2) Δυστυχώς για σας, στις 15:43 ήρθε e-mail από το CAS με μια ξεκάθαρη διευκρίνηση που ουσιαστικά ανατρέπει την πράξη σας ΓΙΑ ΑΚΌΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.

Υ.Γ: 3) Συγχαρητήρια για το σεβασμό που δείξατε στην απόφαση του CAS , αψηφώντας την!

Υ.Γ: 4) Αποχωρούμε, αλλά θα το φτάσουμε μέχρι τέλους!

Με εκτίμηση

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΉΤΡΙΟΣ

 

Ο κ. Παπαδόπουλος όμως έχει κοντή μνήμη και θεωρούμε ότι θυμάται ότι το βολεύει. Και αυτό γιατί ξέχασε τα «ποδοσφαιρικά όργια»   που έγιναν σε βάρος της ΑΕ Λευκίμμης με τη διαιτησία, στο μεταξύ τους παιγνίδι, ξέχασε τις 4 κόκκινες σε βάρος της ΑΕΛ, ξέχασε εις βάρος της τρία πέναλτι «μαϊμού», το 3ο στο 97΄του ματς, για να λυγίσει 2-1 η Κερκυραϊκή ομάδα. Ξέχασε ότι ο διαιτητής αυτός ήταν από διπλανό χωριό και ότι ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΕ αμέσως μετά το ματς αυτό. Εκεί τότε ήταν όλα καθαρά και τίμια κ. Παπαδόπουλε; Ακόμα και ο διαιτητής που έλεγε στους παίκτες θα σας γ…ω, θα πέσετε κατηγορία, από δω δεν φεύγετε αν δεν χάσετε;;; Γιατί θεωρείτε ότι το έκανε;

Επειδή εύκολο είναι να δώσετε την απάντηση, ότι ΔΕΝ ξέρετε τίποτα για το «φόνο» του ποδοσφαίρου και της ΑΕΛ, στο μεταξύ σας παιγνίδι, στην έδρα σας, το αφήνουμε. Πάμε παρακάτω.

Όταν τελείωσε το ματς η επίθεση που έγινε σε παράγοντες της ΑΕΛ και μάλιστα με μαχαίρι από ανθρώπους της ομάδας σας  (απόπειρα ανθρωποκτονίας λέγεται αυτό) με αποτέλεσμα να συλληφθούν πέντε (5) άτομα, με την αποστολή της ΑΕΛ να είναι στο αστυνομικό τμήμα ως τις 4 τα ξημερώματα για τα συμβάντα, ΔΕΝ σας άγγιξε. Μιλάτε για ποδόσφαιρο, αλλά ΔΕΝ καταδικάσατε τα γεγονότα, μήπως φοβόσαστε κάτι;  Αν υπήρχε ποδοσφαιρικός εισαγγελέας και σωστή ΕΠΟ, το ίδιο βράδυ θα στερούσαν τη συμμετοχή της ομάδας σε οποιαδήποτε αθλητική εκδήλωση  για πέντε τουλάχιστον χρόνια και κάποια άτομα θα ήταν ήδη στη φυλακή.

Ο αθλητισμός έχει ιδανικά που πρέπει να τα υπηρετούμε και όχι να τα καταστρατηγούμε. Θα ήθελα ειλικρινά η ΑΕ Λευκίμμης να τραβήξει μέχρι τέλους τα δικαστήρια που θα ακολουθήσουν για τα γεγονότα (με τα μαχαίρια στην πρώτη γραμμή). Κάποιοι να οδηγηθούν στη φυλακή για να μάθετε ότι στο ποδόσφαιρο ο καθένας πρέπει να παίρνει στον αγωνιστικό χώρο αυτό που αξίζει και αυτό να το κάνει με ήθος.

Για κάποιο Fair play, έχετε ακούσει κύριε Πρόεδρε;;; Ας μην μιλάει στο σπίτι του κρεμασμένου κάποιος για σχοινί.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια