Τρίτη 23.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

ΑΕΛ: Τα όνειρα δεν σταματούν ποτέ!!!

Γ ΕΘΝΙΚΗ – ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ
03 Αυγούστου 2022 / 15:27

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μετά την απόφαση της ΕΕ/ΕΠΟ με την οποία και τυπικά η ΑΕΛ θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Γ΄ Εθνική, ήλθε η πλευρά της ομάδας με ανάρτησή της να τονίσει ότι … «τα όνειρα δεν σταματούν ποτέ».

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μετά την απόφαση της ΕΕ/ΕΠΟ με την οποία και τυπικά η ΑΕΛ θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Γ΄ Εθνική, ήλθε η πλευρά της ομάδας με ανάρτησή της να τονίσει ότι … «τα όνειρα δεν σταματούν ποτέ». Μια φράση που δείχνει τη διάθεση των ανθρώπων της ομάδας η οποία για 6η συνεχόμενη χρονιά θα εκπροσωπήσει το κερκυραϊκό ποδόσφαιρο στην Γ΄ Εθνική και είναι ουσιαστικά και τυπικά η κορυφαία ομάδα του νησιού τα τρία τελευταία χρόνια.

Η θέση της ΑΕΛ

Και τυπικά μετά την σημερινή απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, η "Βασίλισσα" παραμένει στη Γ' Εθνική κατηγορία!

Μετά από μια λυσσαλέα μάχη και ένα βρώμικο πόλεμο που δέχτηκε η ομάδα μας από τα γνωστά Κέντρα αποφάσεων, πάντα με τη βοήθεια από τα γνωστά "παπαγαλάκια", η μάχη κερδήθηκε. Μας κορόιδεψαν, μας λοιδόρησαν, έπαιξαν με τον ιδρώτα μας και πάνω απ' όλα με το λαό της Λευκίμμης, αλλά βγήκαμε ακόμα πιο δυνατοί!

Για 6 συνεχόμενη χρόνια η ΑΕ Λευκιμμης θα συνεχίσει να δίνει χαρά στους Κερκυραίους φιλάθλους με τις επιτυχίες της

Και τις τεράστιες νίκες της

Κόσμος διοίκηση προπονητές κ παίχτες όλοι μαζί μια γροθιά ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΙ για την νεα ποδοσφαιρική χρονιά

ΜΟΝΟ ΑΕΛ!!!  Συνεχίζουμε...