Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συνελήφθησαν δύο άτομα για διακίνηση και καλλιέργεια ναρκωτικών ουσιών, αντίστοιχα

κάνναβη
03 Αυγούστου 2022 / 13:57

Στις δύο υποθέσεις κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, -126- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, -1- ζυγαριά ακριβείας και -6- δενδρύλλια κάνναβης

ΚΕΡΚΥΡΑ. ΓΕΠΑΔ Ι.Ν. Διαδοχικές αστυνομικές επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 02.08, από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στο νησί της Κέρκυρας.
Κατά τη διάρκεια τους, συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί, σε διαφορετικές περιπτώσεις, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες για διακίνηση και καλλιέργεια ναρκωτικών ουσιών, αντίστοιχα.

Ειδικότερα, η ανωτέρω Υπηρεσία μετά από διερεύνηση πληροφοριών, εντόπισε και συνέλαβε, σε διαφορετικές περιοχές της κεντρικής Κέρκυρας:
•στην πρώτη περίπτωση, μεσημβρινές ώρες χθες (02.08.2022), 21χρονο αλλοδαπό, καθώς στην οικία του και στην κατοχή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -126- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, -1- ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των -180- ευρώ και

•στη δεύτερη περίπτωση, το πρωί της ίδιας ημέρας, 55χρονο αλλοδαπό, καθώς σε χώρο παράπλευρα της οικίας του, διαπιστώθηκε ότι διατηρούσε -6- δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 2 μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.
Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους δικογραφίες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.