Τρίτη 16.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στη Νάουσα 4/8 οι Κερκυραίοι αξιολογημένοι διαιτητές

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
28 Ιουλίου 2022 / 16:44
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΝΑΟΥΣΑ. Μετά από δυο χρόνια που ο Σπύρος Κολυτάς αποφάσισε να σταματήσει τη διαιτησία, αν και ήταν στον πίνακα της Super League 2,

ΝΑΟΥΣΑ. Μετά από δυο χρόνια που ο Σπύρος Κολυτάς αποφάσισε να σταματήσει τη διαιτησία, αν και ήταν στον πίνακα της  Super League 2, η Κέρκυρα έχει πάλι διαιτητή στην επαγγελματική κατηγορία, αφού στους πίνακες είδαμε το όνομα του Κώστα Γιούργα. Παράλληλα στην Γ΄ Εθνική έχουμε και διαιτητές και βοηθούς, ενώ η Στεφανία Σατκλίφ, μια ομολογουμένως πολύ καλή βοηθός (παλιά αθλήτρια στίβου του ΚΓΣ), εκτός από την Γ΄ Εθνική, επελέγη και στην Α΄ Εθνική γυναικών.

Το σύνολο πλέον των αξιολογημένων Κερκυραίων διαιτητών είναι οκτώ, ο Κ. Γιούργας διαιτητής στη 2η κατηγορία, ενώ οι Χ. Μαργαρίτης και Γ. Φίτσας είναι διαιτητές 3ης κατηγορίας, στην ίδια κατηγορία είναι οι βοηθοί Σπ. Μερκούρης, Γερ. Μιχαλάς, Ι. Μίχος, Στ. Σατκλίφ, Χ. Σκορδίλης.

Αυτοί οι Κερκυραίοι διαιτητές θα πρέπει την ερχόμενη Πέμπτη 4 Αυγούστου να πάνε στη Νάουσα όπου και θα υποβληθούν σε «αγωνιστικές δοκιμασίες», τις οποίες φυσικά πρέπει να περάσουν για να μείνουν στους πίνακες.  

 Η ΕΠΟ ενημέρωσε για τα γήπεδα που θα γίνουν αξιολογήσεις και από ποιες Ενώσεις θα είναι. Αυτά θα είναι της Καβάλας, της Νάουσας, του Σχηματαρίου και το Παγκρήτιο.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Από την ΚΕΔ/Ε.Π.Ο. ανακοινώνονται εκ νέου οι αγωνιστικές δοκιμασίες των αξιωματούχων διαιτησίας των κατηγοριών Α’, Β’ και Γ’, καθώς υπάρχει αλλαγή τοποθεσίας στα γήπεδα διεξαγωγής των τελευταίων.

1. Δημοτικό Στάδιο Καβάλας «Ανθή Καραγιάννη» / 3.8.2022

Θα συμμετάσχουν οι αξιολογημένοι/νες διαιτητές και βοηθοί διαιτητές 3ης κατηγορίας με ώρα προσέλευσης 18.00 και οι αξιολογημένοι/νες διαιτητές και βοηθοί διαιτητές 1ης, 2ης κατηγορίας με ώρα προσέλευσης 19.30 των Ποδοσφαιρικών Ενώσεων: Δράμας, Έβρου, Καβάλας, Θράκης, Ξάνθης, Χαλκιδικής, Σερρών, Μακεδονίας και Κιλκίς.

2. Δημοτικό Στάδιο Νάουσας / 4.8.2022

Θα συμμετάσχουν οι αξιολογημένοι/νες διαιτητές και βοηθοί διαιτητές 3ης κατηγορίας με ώρα προσέλευσης 18.00 και οι αξιολογημένοι/νες διαιτητές και βοηθοί διαιτητές 1ης, 2ης κατηγορίας με ώρα προσέλευσης 19.30 των Ποδοσφαιρικών Ενώσεων: Ημαθίας, Πέλλας, Θεσπρωτίας, Κέρκυρας, Ηπείρου, Κοζάνης, Φλώρινας, Γρεβενών, Καστοριάς, Πιερίας, Καρδίτσας, Λάρισας, Θεσσαλίας κα Τρικάλων.

3. Δημοτικό Στάδιο Σχηματαρίου / 5.8.2022 (αντί Παμπελοποννησιακού)

Θα συμμετάσχουν οι αξιολογημένοι/νες διαιτητές και βοηθοί διαιτητές 3ης κατηγορίας με ώρα προσέλευσης 18.00 καιοι αξιολογημένοι/νες διαιτητές και βοηθοί διαιτητές 1ης, 2ης κατηγορίας με ώρα προσέλευσης 19.30 των Ποδοσφαιρικών Ενώσεων: Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας, Ηλείας, Άρτας, Πρέβεζας-Λευκάδας, Κεφαλληνίας -Ιθάκης, Ζακύνθου, Αρκαδίας, Αργολίδας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας.

4. Παγκρήτιο Στάδιο, Ηράκλειο / 8.8.2022

Θα συμμετάσχουν οι αξιολογημένοι/νες διαιτητές και βοηθοί διαιτητές 3ης κατηγορίας με ώρα προσέλευσης 18.30 και οι αξιολογημένοι/νες διαιτητές και βοηθοί διαιτητές 1ης, 2ης κατηγορίας με ώρα προσέλευσης 19.30 των Ποδοσφαιρικών Ενώσεων: Ηρακλείου, Λασιθίου, Ρεθύμνης, Χανίων και Δωδεκανήσου. 

5. Δημοτικό Στάδιο Σχηματαρίου / 10.8.2022

Θα συμμετάσχουν οι αξιολογημένοι/νες διαιτητές και βοηθοί διαιτητές 3ης κατηγορίας με ώρα προσέλευσης 18.00 και οι αξιολογημένοι/νες διαιτητές και βοηθοί διαιτητές 1ης, 2ης κατηγορίας με ώρα προσέλευσης 19.30 των Ποδοσφαιρικών Ενώσεων: Αθηνών, Ανατολικής Αττικής, Δυτικής Αττικής, Ευβοίας, Πειραιά, Φωκίδας, Βοιωτίας, Φθιώτιδας, Κυκλάδων, Χίου, Λέσβου, Σάμου και Ευρυτανίας".

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια