Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ανοίγει ο δρόμος για την ολοκλήρωση της πολεοδόμησης Αγ. Σπυρίδωνα, Κωτσέλα και Μαντουκίου

Μερόπη Υδραίου
26 Ιουλίου 2022 / 16:58

Υπεγράφη από τη Δήμαρχο Μερόπη Υδραίου σύμβαση για γεωλογική μελέτη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τη σύμβαση εκπόνησης γεωλογικής μελέτης με αντικείμενο την επικαιροποίηση υπαρχουσών μελετών και απώτερο στόχο την προώθηση της διαδικασίας ολοκλήρωσης των Πολεοδομικών Μελετών Αγ. Σπυρίδωνα, Κωτσέλα και επέκτασης Μαντουκίου, υπέγραψε η Δήμαρχος Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων Μερόπη Υδραίου.

Με τη μελέτη αυτή, ανοίγει ουσιαστικά ο δρόμος για την ολοκλήρωση των Πολεοδομικών Μελετών των προαναφερθεισών περιοχών, ζήτημα το οποίο επί χρόνια αναμένουν οι κάτοικοι. Η γεωλογική μελέτη  ουσιαστικά αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση προκειμένου  στη συνέχεια να προωθηθούν όλες οι διαδικασίες για τις Π.Μ.

Η σύμβαση με τίτλο «Μελέτη Γεωλογικής καταλληλότητας για την μείωση της απόστασης των πολεοδομικών μελετών επέκτασης του ρυμοτομικού σχεδίου των Π.Ε. Αγ. Σπυρίδωνα & Κωστέλα από τα νεκροταφεία Αγ. Σπυρίδωνα Κωτσέλα, Αγγλικό και Τουρκικό στρατιωτικό και επικαιροποίηση των μελετών γεωλογικής καταλληλότητας για την πολεοδόμηση των Π.Ε. Αγ. Σπυρίδωνα, Κωτσέλα και Μαντουκίου» με προϋπολογισμό 36.580,00 € ευρώ έχει συμβατικό ορίζοντα υλοποίησης έξι μήνες.