Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

«Πυρά» Αντ. Χαρίτου, της τοπικής ΝΔ, προς την Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων

Αντώνης Χαρίτος
25 Ιουλίου 2022 / 12:29

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σφοδρά επικριτικός παρουσιάζεται ο Αντώνης Χαρίτος, μέλος της τοπικής ΝΔ (ΔΕΕΠ), απέντι στη Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Ρόδη Κράτσα,

αναφορικά με το έργο της Περιφέρειας, ρωτώντας χαρακτηριστικά  αν την Τρίτη που θα έρθει ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, θα του δείξει την τεράστια "πρόοδο" που έχει συντελεστεί τα τρία χρόνια που έχει αναλάβει την Περιφέρεια.

Η ανακοίνωσή του Αντώνη Χαρίτου

«ΒΟΑΚ: Προχωρά ο μεγαλύτερος νέος αυτοκινητόδρομος που κατασκευάζεται αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη.
Eνα τεράστιο έργο που ξεκινάει χάρη στις συντονισμένες ενέργειες των Περιφερειαρχών και Δημαρχων της Κρήτης, των συναρμόδιων Υπουργείων και του Πρωθυπουργού , ένα έργο που διαφημίζει την Ελλάδα..
 
Αναρωτιέμαι και ρωτώ την κ Περιφερειάρχη αν την Τρίτη που θα έρθει ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ θα τον πάει να επισκεφθεί…….
1)Το δικό μας οδικό άξονα Βορρά –Νότου.
2)Το Γεφύρι του ποταμού.
3)Το δρόμο στο Πέραμα.
4)Το εργοστάσιο ολοκληρωμένης διαχείρισης στο Τεμπλονι.
5)Τους επιχειρηματίες και τα φυσικά πρόσωπα που επλήγησαν από τον «Μπαλο» .
6) Αν θα τον ενημερώσει για την απορροφητικότητα των προγραμμάτων που είναι μόλις στο 8%, η χαμηλότερη όλων των περιφερειών της χώρας και πόρους που “φευγουν” από την περιφέρεια ιονίων νήσων και πηγαίνουν σε άλλες περιφέρειες?.
 
Νομίζω ότι αν τον πάει σε αυτά και του δείξει την τεράστια “πρόοδο” που έχει συντελεστεί τα τρία χρόνια που έχει αναλάβει την Περιφέρεια και η Κυβέρνηση έχει δώσει στην Κέρκυρα πακτωλό χρημάτων προκειμένου να υλοποιηθούν τα ΕΡΓΑ δεν χρειάζεται να δει κάτι άλλο».

Μέλος ΔΕΕΠ ΝΔ Κέρκυρας