Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Καλεί τα παιδιά να δοκιμαστούν στο στίβο ο Γ.Σ. Κέρκυρας

ΣΤΙΒΟΣ – Γ.Σ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ
22 Ιουλίου 2022 / 16:31
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Όταν το φθινόπωρο του 2018 ιδρύθηκε ο Γ.Σ. Κέρκυρας με πρωτεργάτες τους προπονητές και παλιούς Βαλκανιονίκες Νίκο Μόσχο και Κώστα Γκασιάλη,

ΚΕΡΚΥΡΑ. Όταν το φθινόπωρο του 2018 ιδρύθηκε ο Γ.Σ. Κέρκυρας με πρωτεργάτες τους προπονητές και παλιούς Βαλκανιονίκες Νίκο Μόσχο και Κώστα Γκασιάλη, όλοι πίστευαν ότι αυτός ο σύλλογος είναι σε καλά χέρια και το μέλλον θα προσφέρει επιτυχίες στο νησί, πέραν βέβαια της εμπιστοσύνης των γονέων σε δυο ακέραιους και ηθικούς ανθρώπους. Σε δυο προπονητές που έχουν προσφέρει τεράστιο έργο στον αθλητισμό και στη νεολαία και μετά μισό αιώνα στον Κερκυραϊκό, η διαφορετική φιλοσοφία με την τότε διοίκηση τους ώθησε να φύγουν.

Ο Γ.Σ. Κέρκυρας πολύ σύντομα ανέβηκε στη συνείδηση όχι μόνο των Κερκυραίων, αλλά και όλης της Ελλάδος για τις επιτυχίες στο στίβο, που ήλθαν πολύ γρήγορα, σε αθλητές και αθλήτριες μικρών ηλικιών, αφού με αυτά τα παιδιά ξεκίνησε. Πλέον οι συμμετοχές σε Κ14, Κ16 και Κ18 θα εμπλουτιστούν στο άμεσο μέλλον με τη συμμετοχή ακόμη και στην Κ20. Ο προγραμματισμός αυτού του Συλλόγου είναι εξαιρετικός, το βάρος στα παιδιά και στο ταλέντο τους, στην πολύ και σωστή δουλειά που γίνεται σε όλα τα επίπεδα.

Ο Γ.Σ. Κέρκυρας σε μια προσπάθεια να φέρει ακόμη περισσότερα παιδιά στο στίβο, δημιούργησε ένα καλοκαιρινό πρόγραμμα «Γνωριμίας», σε αυτό τα παιδιά μπορούν να πάνε να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους, να ακούσουν συμβουλές και να προπονηθούν, κάτω από τις οδηγίες του Νίκου Μόσχου και των άλλων εξαιρετικών προπονητών του συλλόγου. Μέσα από αυτό το πρόγραμμα θα μπουν οι βάσεις για ένα ξεκίνημα στον όμορφο κόσμου του στίβου, σε ένα κόσμο που έχει κάνει περήφανη την Κέρκυρα και την Ελλάδα, αφού δεκάδες παιδιά έχουν φτάσει όχι στην κορυφή της Ελλάδας, των Βαλκανίων και της Ευρώπης, αλλά και του κόσμου, φέρνοντας μετάλλια στο νησί μας. Για την κίνηση του Γ.Σ. Κέρκυρας υπάρχει ξεχωριστή αναλυτική ενημέρωση.          

Η ανακοίνωση

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Κέρκυρας 2018  λειτουργεί Πρόγραμμα Γνωριμίας με τα Αγωνίσματα του Στίβου.

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στο Εθνικό Στάδιο Κέρκυρας, από τον προπονητή του Συλλόγου και  απευθύνεται σε παιδιά κάθε ηλικίας, δίνοντας  τους την δυνατότητα  να δοκιμάσουν όλα τα αγωνίσματα του Κλασικού Αθλητισμού. Θα συμπεριλαμβάνεται και πρόγραμμα Γενικής Φυσικής Κατάστασης.

Ώρες Λειτουργίας του προγράμματος

 Από 25 - Έως 31 Ιούλιου 2022  καθημερινά 19:00-20:00

 Από 01 – Έως 31 Αυγούστου 2022  κάθε Δευτέρα Τετάρτη Παρασκευή 19:00 – 20:00

Το πρόγραμμα είναι δωρεάν.

Τηλέφωνα επικοινωνίας : 6948007704 – 6932466341


ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια