Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τελετή για την αλλαγή ηγεσίας στον Ροταριανό Όμιλο Κέρκυρας

Ροταριανός Ομιλος Κέρκυρας
19 Ιουλίου 2022 / 15:46
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Ο απερχόμενος πρόεδρος του Ομίλου Γιώργος Πανδής παρέδωσε τη σκυτάλη στον εισερχόμενο Απόστολο Κοντογιάννη, για να ξεκινήσει και πάλι ένας κύκλος προσφοράς.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Ιουλίου η τελετή αλλαγής ηγεσίας του Ροταριανού Ομίλου Κερκύρας στο Corfu Palace. Ο απερχόμενος πρόεδρος του Ομίλου Γιώργος Πανδής παρέδωσε τη σκυτάλη στον εισερχόμενο Απόστολο Κοντογιάννη, για να ξεκινήσει και πάλι ένας κύκλος προσφοράς.

Παρόντες, ο εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κερκύρας Παξών και Διαποντίων νήσων κκ Νεκταρίου π. Σπυρίδων Μάνδυλας, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Κερκύρας Κων/νος Μπούσιας, ο αντιστράτηγος (ε.α.) της ΕΛΑΣ Γεώργιος Αγάθος, ο Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικής Ιονίων Νήσων αρχιπύραρχος Δημήτριος Γεωργανάς, ο Διοικητής Πυροσβεστικής Κερκύρας πύραρχος Νικόλαος Κολοβός,ο υποδιοικητής του Ναυτικού Σταθμού Κερκύρας πλωτάρχης Κων/νος Βλάχος, η εκπρόσωπος της Δημάρχου Μερόπης Υδραίου, αντιδήμαρχος ευρωπαϊκών προγραμμάτων ανάπτυξης και ψηφιακής διακυβέρνησης Παναγιώτα Τζάννε, ο Πρόεδος του Δικηγορικού Συλλόγου και εκπρόσωπος της Φιλαρμονικής Εταιρείας «Μάντζαρος» κ. Ιωάννης Κοντός. Επίσης, πολυάριθμη αντιπροσωπεία του αδελφού Ροταριανού Ομίλου «Ιωάννης Καποδίστριας».



Ο Βουλευτής Κερκύρας, Στέφανος Γκίκας, φίλος του Ομίλου, απέστειλε χαιρετισμό καθώς βρισκόταν εκτός Κερκύρας.

Τέλος, ιδιαίτερα χαροποίησε η παρουσία του  ιδιοκτήτη του Ξενοδοχείου CorfuPalaceκ. Φωκά με την οικογένειά του και του Γενικού Διευθυντή κ. Ανεμογιάννη.

Η τελετή ξεκίνησε ως είθισται με την κρούση της καμπάνας από τον απερχόμενο πρόεδρο και την προσευχή που ανέπεμψε ο πατέρας Σπυρίδων.
Ακολούθησε ο διοικητικός απολογισμός της χρονιάς 2021-22 που συνοδεύτηκε όπως πάντα από προβολή πλούσιου φωτογραφικού υλικού. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η επίδοση επαίνων σε συμπολίτες μας και σε Ροταριανούς οι οποίοι τίμησαν με την προσφορά τους τον Όμιλο και τα Ροταριανά ιδεώδη, καθώς και αναμνηστικών στα μέλη του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου.

Μετά την ανταλλαγή δώρων, τα διάσημα του προέδρου πέρασαν στον πρόεδρο 2022-2023 Απόστολο Κοντογιάννη, ο οποίος ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και παρουσίασε σύντομα το πλάνο των δράσεων της χρονιάς που ξεκινάει.

Η εκδήλωση έκλεισε με την παρουσίαση των μελών του ΔΣ οι οποίοι πέραν του νέου προέδρου είναι οι: Γιώργος Πανδής και Ζαχαρίας Σούσης ως Α’ και Β’ αντιπρόεδροι, Δημήτρης Πιτσινίγκος και Άρης Τέκτων στη Γραμματεία και το Ταμείο αντίστοιχα, η Χριστίνα Τριβυζά ως Κοσμήτορας και οι Σοφία Βλασερού, Δημήτρης Έριτσος και Μιχάλης Πολίτης ως μέλη.
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.