Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Διεκδικεί μια θέση στη τελική φάση ο ΝΑΟΚ (Κ13)

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
14 Ιουλίου 2022 / 16:08
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Έχουμε αναφέρει πολλές φορές ότι τα τελευταία χρόνια με σωστό προγραμματισμό και πολύ δουλειά, το τμήμα υδατοσφαίρισης του ΝΑΟΚ προχωράει για ένα καλύτερο αύριο.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Έχουμε αναφέρει πολλές φορές ότι τα τελευταία χρόνια με σωστό προγραμματισμό και πολύ δουλειά, το τμήμα υδατοσφαίρισης του ΝΑΟΚ προχωράει για ένα καλύτερο αύριο. Όταν προγραμματίστηκε να δουλέψουν σε βάθος και παιδιά της Κέρκυρας να πλαισιώσουν τις ομάδες ανδρών και γυναικών, δεν πίστευε κανείς ότι τα αποτελέσματα θα ήταν τόσο θετικά σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

Η άνοδος στην Α2 της ανδρικής ομάδας, η πρόκριση στα τελικά της Β΄ Εθνικής των κοριτσιών, η 5η Πανελλήνια θέση των κορασίδων Κ15 είναι φέτος αυτά που ξεχωρίζουν και απόρροια της αγάπης των ανθρώπων (προπονητών, διοίκησης, γονέων) του Ομίλου σε αυτό που κάνουν.

Η δυνατότητα συμμετοχής στα Πανελλήνια πρωταθλήματα και ομάδων υποδομής λέει πολλά, ιδιαίτερα όταν αυτές φτάνουν κοντά στα τελικά ή και συμμετέχουν. Αυτή τη συμμετοχή θα διεκδικήσει και η ομάδα Μίνι Παίδων (Κ13) που από την Παρασκευή 15 Ιουλίου θα «πέσει στο νερό» για να αγωνιστεί στο Ναύπλιο με αντιπάλους τους: ΝΟ Πατρών, ΝΟ Ναυπλίου, Άργη Καλαμάτας και ΑΟ Παλαιού Φαλήρου. Από τις πέντε ομάδες οι δυο πρώτες του βαθμολογικού πίνακα θα περάσουν στα τελικά και ο ΝΑΟΚ θα προσπαθήσει, γνωρίζοντας τις δυσκολίες του εγχειρήματος. Άλλωστε μιλάμε για ηλικίες που τίποτα δεν είναι σταθερό, όμως ήδη η συμμετοχή στην Γ΄ φάση του πρωταθλήματος, από μόνη της είναι επιτυχία για τον ΝΑΟΚ.  Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε πέντε Ομίλους και η ομοσπονδία Κ.Ο.Ε. ενημέρωσε για αυτούς.

Η ανακοίνωση της Κ.Ο.Ε.

Με τους αγώνες της Γ’ φάσης συνεχίζεται (15-17/7) το πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Μίνι Παίδων (Κ13).

Α’ ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Δημοτικά Ηλιούπολης & Νέας Σμύρνης): ΓΣ Ηλιούπολης, ΝΟ Βουλιαγμένης, Υδραϊκός, Ολυμπιακός, ΑΟ Καστέλας

Β’ ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Δημοτικό Περιστερίου): ΝΟ Χανίων, Ακαδημία Ηρακλείου, Παναθηναϊκός, ΝΟ Χίου, ΓΣ Περιστερίου

ΟΜΙΛΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Εθνικό Λάρισας): ΝΟ Λάρισας, ΟΥΚ Βόλου, ΝΟ Χαλκίδας, Ιωνικός Νίκαιας, ΑΝΟ Γλυφάδας

ΟΜΙΛΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ (Δημοτικό Ναυπλίου): ΝΟ Πατρών, ΝΟ Ναυπλίου, Άργης Καλαμάτας, ΝΑΟ Κέρκυρας, ΑΟ Παλαιού Φαλήρου

ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Ποσειδώνιο): ΠΑΟΚ, Άρης Θεσσαλονίκης, ΕΑΤΕ Κολλεγίου, ΠΑΣ Φοίβος, ΣΑΠΚ Νεάπολης

Στην Τελική φάση (21-23 Ιουλίου) προκρίνονται οι 2 πρώτες ομάδες κάθε Ομίλου (σύνολο 10).

 

Το πρόγραμμα για τον ΝΑΟΚ

Παρασκευή 15/7

1η αγωνιστική

19:00 ΝΑΟΚ – Άργης Καλαμάτας

20:15 ΝΟ Ναυπλίου – ΝΟ Πατρών

Σάββατο 16/7

2η αγωνιστική

10:00 ΝΟ Πατρών – ΝΑΟΚ

11:15 ΑΟ Π. Φαλήρου – ΝΟ Ναυπλίου

3η αγωνιστική

18:00 ΝΟ Άργης – ΝΟ Πατρών

19:15 ΝΑΟΚ – ΑΟ Π. Φαλήρου

Κυριακή 16/7

4η αγωνιστική

9:00 ΝΟ Ναυπλίου – ΝΑΟΚ

10.15 ΑΟ Π. Φαλήρου – Άργης

5η αγωνιστική

18:00 ΝΟ Πατρών – ΑΟ Π. Φαλήρου

19:15 Άργης – ΝΟ Ναυπλίου

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια