Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ολοκληρώθηκε η ημερίδα του Δικηγορικού Συλλόγου για την πυροπροστασία

φωτιά
11 Ιουλίου 2022 / 16:17
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Κεντρικός ομιλητής, ο Διοικητής της Π.Υ. Νίκος Κολοβός. Τίτλος ημερίδας «Κόψε το δρόμο της φωτιάς»

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας 11/7,στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δικηγορικού Συλλόγου, ημερίδα για την πυροπροστασία και την ατομική προστασία σε περίπτωση φωτιάς, με κεντρικό ομιλητή τον Διοικητή της Π.Υ. κ. Νίκο Κολοβό και με τίτλο «Κόψε το δρόμο της φωτιάς».  Η εκδήλωση ήταν υπό την αιγίδα και συνδιοργάνωση του ΔΣΚ και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κέρκυρας.
Ομιλητής επίσης ήταν ο κ. Χρύσανθος Σώμας, Δικηγόρος, που μίλησε για το νέο Νομικό πλαίσιο της πολιτικής προστασίας.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Πρόεδρος του ΔΣΚ κ. Γιάννης Κοντός.

Την ενημερωτική ημερίδα μας αυτή τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί συνάδελφοι Δικηγόροι, Πυροσβέστες, Στελέχη της ΠΥ Κερκύρας, εθελοντές, Αρχές του τόπου, και πολλοί συμπολίτες μας που ήρθαν να ενημερωθούν.  Των ομιλιών ακολούθησαν ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις και ερωτήσεις. Η φετινή θερινή περίοδος ξεκίνησε ήδη δύσκολα, με αρκετές πυρκαγιές μεγάλης κλίμακας, σε όλη την Ελλάδα. Πρέπει να υπάρχει πρόληψη και ενημέρωση, ώστε ο καθένας από εμάς να ξέρει τι να πράξει αν βρεθεί αντιμέτωπος με ένα τέτοιο φαινόμενο, σύνηθες και πολύ επικίνδυνο, στην εποχή μας. Αυτό το σκοπό είχε η εκδήλωση μας και θα συνεχίσουμε να δίνουμε το κοινωνικό «παρών» σε θέματα που μπορούμε να προσφέρουμε και που απασχολούν τους πολίτες.
 

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.