Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αναφορά σε «ιδιωτική» παράλια στην προβολή του Ikos Odisia στη Δασιά

Ikos
08 Ιουλίου 2022 / 10:48

Σε ανεξάρτητο δημοσίευμα είχε αποδοθεί το 2019 η αναφορά στο «ιδιωτικό» Βίδο - Σήμερα στην ιστοσελίδα του Ikos, διαφημίζεται η θέα του νέου ξενοδοχείου σε «ιδιωτική ακτογραμμή»

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με τις εργασίες κατασκευής να προχωρούν με ταχείς ρυθμούς, τα Ikos Resorts θα ανοίξουν το δεύτερο ακίνητό τους στην Κέρκυρα στην αρχή της σεζόν του 2023.
Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, το 5άστερο Ikos Odisia ανοίγει τις πύλες του στις 19 Μαΐου 2023 και ήδη δέχεται κρατήσεις.

Η προαναγγελία των εγκαινίων του ξενοδοχείου καλεί τους επισκέπτες  να απολαύσουν «την απαράμιλλη εμπειρία «Infinite Ikos», τονίζοντας μάλιστα ότι το ξενοδοχείο βρίσκεται σε θέση με θέα σε μια «ιδιωτική» ακτογραμμή: «Αναπνεύστε αέρα δάσους και περιπλανηθείτε κατά μήκος της απαλής, βελούδινης άμμου, καθώς απολαμβάνετε τον ήλιο και τον πολιτισμό κατά μήκος της εκθαμβωτικής ακτής του Ιονίου της Κέρκυρας.

Το δεύτερο Ikos που ανοίγει στο νησί, το εμβληματικό Ikos Odisia βρίσκεται προστατευμένο σε έναν απομονωμένο κόλπο απέναντι από το παγκοσμίως βραβευμένο Ikos Dassia, σε θέση με υπέροχη θέα σε μια ιδιωτική ακτογραμμή
».
 

Screenshot: Ikosresorts.com/8-7-2022


Η ξενοδοχειακή επιχείρηση προβάλλει μεταξύ των πλειονεκτημάτων της την ιδιωτικότητα στους πελάτες της. Εντούτοις, είναι γνωστό ότι σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία οι λέξεις «ιδιωτικός» και «παραλία» δεν ...παντρεύονται, καθώς ο αιγιαλός αποτελεί σε κάθε περίπτωση δημόσια περιουσία.


Το Βίδο

Από τη διαφημιστική προβολή των πολυτελών παροχών στους πελάτες του, δεν θα μπορούσε βεβαίως να λείψει η αναφορά στο εστιατόριο στο νησί του Βίδο, με τον όρο «ιδιωτικό» να αναφέρεται μόνον στο δρομολόγιο.

Screenshot: Ikosresorts.com/8-7-2022


ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ