Τρίτη 16.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

 Η ΑΕ Λευκίμμης θα συνεχίσει να παίζει στην Γ΄ κατηγορία

ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ - ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ
06 Ιουλίου 2022 / 17:23
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Ένωση πήρε επίσημα θέση για το θέμα της ΑΕΛ μετά την απόφαση του CAS που είναι και η οριστική.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Ένωση πήρε επίσημα θέση για το θέμα της ΑΕΛ μετά την απόφαση του  CAS που είναι και η οριστική. Ξεκαθάρισε για το τι ισχύει και νομίζουμε ότι νέο «ποδοσφαιρικό έγκλημα» κανείς δεν θα τολμήσει να κάνει.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΚ

Με την από 05.07.2022 απόφασή του το C.A.S. επανέφερε την ποδοσφαιρική τάξη στην Ελλάδα. Αποδόθηκαν αμετακλήτως οι βαθμοί στην Αθλητική Ένωση Λευκίμμης και το Αθλητικό Σωματείο Μακεδονικός στερείται πλέον του βαθμολογικού πλεονεκτήματος που του απέδωσε η ακυρωθείσα υπ’ αριθμόν 33/2022 απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της Ε.Π.Ο. Υπενθυμίζουμε, ότι με το ασφαλιστικό μέτρο που είχε διατάξει το C.A.S. ο πίνακας βαθμολογίας του δεύτερου ομίλου της Γ’ κατηγορίας δεν οριστικοποιήθηκε.

Το Φίλαθλο Σωματείο Κοζάνης είναι πρωταθλητής γιατί η Ε.Π.Ο. συμμετέχουσα στην διαιτητική διαδικασία είναι υποχρεωμένη να αναμορφώσει τον πίνακα με τα νέα δεδομένα.

Στερείται σοβαρότητας και πολύ περισσότερο ρεαλισμού η παραφιλολογία όλων όσων, αφού διακύβευσαν την ηθική του αθλήματος, αρνούνται να κατανοήσουν και τη νομική πραγματικότητα. Δεν είναι κακό να είσαι δεύτερος. Είναι άθλιο να παριστάνεις τον πρώτο.

Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο στην Γ΄ κατηγορία, που της αρμόζει με βάση την αγωνιστική της συγκομιδή βαθμών, συγχαίρει το Φίλαθλο Σωματείο Κοζάνης και εύχεται στο Α.Σ. Μακεδονικός καλή επιτυχία στους στόχους του.

 

Ο Πρόεδρος

Ι. Βλαχόπουλος

 

Ο Γεν. Γραμματέας

Χρ. Χυτήρης

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια