Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Αστέρας  Πετριτή συνεχίζει με Ι. Σφακιανάκη

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ
05 Ιουλίου 2022 / 15:17
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Αστέρας Πετριτή ξεκίνησε την προετοιμασία για τη νέα σεζόν, για το μεγάλο και όμορφο ταξίδι της Γ΄ Εθνικής.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Αστέρας Πετριτή ξεκίνησε την προετοιμασία για τη νέα σεζόν, για το μεγάλο και όμορφο ταξίδι της Γ΄ Εθνικής. Η διοίκηση πολύ σωστά φρόντισε να κλείσει τον προπονητή με τον οποίον θα πορευτεί έτσι ώστε μαζί του να γίνει ο σχεδιασμός σε όλα τα επίπεδα. Μεταγραφές, προετοιμασία, προπονητικό τιμ, οργάνωση κλπ. Λογικό και αναμενόμενο ήταν ο Γιάννης Σφακιανάκης που πήρε την ομάδα των Φλεβάρη και την οδήγησε στην κατάκτηση του νταμπλ στο νησί και την άνοδο στη Γ΄ Εθνική, να έχει τον πρώτο λόγο, η διοίκηση συναντήθηκε μαζί του, τα βρήκαν και πλέον θα οδηγήσει και στην Γ΄ Εθνική την  ομάδα. Δίπλα του θα έχει τον Φίλιππο Τάντη βοηθό και γυμναστή και τον Δ. Αυγερινό σαν προπονητή τερματοφυλάκων, δυο άτομα που έχει συνεργαστεί ξανά στην ΑΕ Λευκίμμης στην Γ΄ Εθνική.

Από δω και πέρα η ομάδα έχει ήδη κάνει τις επαφές με τους ποδοσφαιριστές που θέλει να κρατήσει και φυσικά ψάχνει στο νησί κυρίως να βρει παίκτες που θα ταιριάξουν στις απαιτήσεις της κατηγορίας και στις ανάγκες της ομάδας. Τι επόμενες μέρες θα ε΄χουμε τις πρώτες ανακοινώσεις, αφού ήδη αρκετοί παίκτες έχουν συμφωνήσει να παραμείνουν στον Αστέρα.  

Η ανακοίνωση

«Ο Αστέρας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον προπονητή Γιάννη Σφακιανάκη. Ο Γιάννης ανέλαβε την ομάδα του Αστέρα στα μέσα της περσινής σεζόν και την οδήγησε στην κατάκτηση του νταμπλ καθώς και στην εξασφάλιση της ανόδου στην Γ' Εθνική μέσω της διαδικασίας των μπαράζ. Τον πετυχημένο προπονητή θα πλαισιώσουν ο άμεσος συνεργάτης του, Φίλιππος Τάντης, και ο Δημήτρης Αυγερινός με την ιδιότητα του προπονητή τερματοφυλάκων. Ευχόμαστε στο προπονητικό τιμ του Αστέρα μια σεζόν με υγεία και επιτυχίες!».

Το απόγευμα της Τετάρτης με ανακοίνωσή της η διοίκηση ενημερώνει ότι η έδρα μεταφέρεται στην Πόλη, στο Κανόνι, στο αθλητικό κέντρο «Σφακιανάκης».

Η ανακοίνωση

Έπειτα από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. του Αστέρα Πετριτή, η ομάδα μας θα χρησιμοποιεί για τους εντός έδρας αγώνες της στην Γ' Εθνική το γήπεδο «Sfakianakis Athletic Center» στο Κανόνι και σαν εναλλακτική έδρα το «Δημοτικό Στάδιο Λευκίμμης».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια