Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Επιστροφή της Βολίδας, με προπονητή τον Σπ. Αλαμάνο

ΕΠΣΚ – ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
04 Ιουλίου 2022 / 14:52
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η κυπελλούχος Ελλάδας ερασιτεχνών 2009 ομάδα της Βολίδας έλειψε από τα τοπικά πρωταθλήματα την περασμένη χρονιά, μια απουσία ηχηρή για μια ομάδα που έχει βάλει τη δική της σφραγίδα στο τοπικό ποδόσφαιρο.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η κυπελλούχος Ελλάδας ερασιτεχνών 2009 ομάδα της Βολίδας έλειψε από τα τοπικά πρωταθλήματα την περασμένη χρονιά, μια απουσία ηχηρή για μια ομάδα που έχει βάλει τη δική της σφραγίδα στο τοπικό ποδόσφαιρο.

Όμως αυτό ήταν μια παρένθεση, η νέα διοίκηση της ομάδας, είναι έτοιμη για να προχωρήσει σε όλες τις διαδικασίες ώστε το ποδοσφαιρικό τμήμα να επιστρέψει σε δράση (μην ξεχνάμε ότι έχει ομάδες ανδρών και γυναικών στο βόλεϊ στη Β΄ εθνική της ΕΣΠΕΔΕ).

Το εγχείρημα δεν είναι εύκολο, αλλά όταν έχεις όρεξη για δουλειά και όραμα όλα γίνονται. Φυσικά το πρώτο πράγμα που πρέπει αυτή η ομάδα να κάνει είναι επιλογή ενός προπονητή ο οποίος και θα ετοιμάσει την ομάδα. Όπως ανέφεραν και στο σελίδα τους  οι άνθρωποι της Βολίδας το ξεκίνημα και η είδηση θα δινόταν μια «σημαδιακή μέρα» στις 4 Ιουλίου, την ημέρα δηλαδή που η Εθνική Ελλάδος πήρε στο Λισσαβώνα  το Ευρωπαϊκό.

Έτσι και έγινε αφού η ομάδα έδωσε τα χέρια με τον Σπύρο Αλαμάνο και αυτός θα είναι ο νέος προπονητής για τη σεζόν που έρχεται.

 

Η ανακοίνωση

Ο Σύλλογος μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τον νέο Προπονητή που θα οδηγήσει την ομάδα μας στην Ν Ε Α Ε Π Ο Χ Η !!!

Συστάσεις πολλές δεν χρειάζονται για τον κύριο Αλαμάνο Σπύρο, γνωστός για το ηθος τού και το prestige.

Καλή Αρχή λοιπόν και πολλές επιτυχίες!!!!

Ο Σπύρος Αλαμάνος είναι γνωστός και για το ήθος του και για τις γνώσεις του στο ποδόσφαιρο, παλιότερα έπαιξε στον ΑΟ Κέρκυρα, πέρασε σαν προπονητής σε πολλές ομάδες, ανάμεσά τους στις ομάδες υποδομών της ΠΑΕ Κέρκυρα, ενώ τη σεζόν που τελείωσε ήταν στις μικτές ομάδες της ΕΠΣ Κέρκυρας και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία αφού οι ομάδες πήγαν πάρα πολύ καλά.

Ο πονοκέφαλος πλέον της ομάδας είναι η στελέχωσή της, αφού πρέπει να βρεθούν 25 ποδοσφαιριστές οι οποίοι  θα οδηγήσουν την ομάδα στην Α΄ Κατηγορία της Ένωσης, ενώ θα πρέπει παράλληλα να είναι ικανοί να βοηθήσουν ώστε να πρωταγωνιστήσει η ομάδα. Εύκολο δεν είναι, αλλά ήδη οι κινήσεις γίνονται, υπάρχουν σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, αρκετοί παίκτες που θέλουν να φορέσουν τη φανέλα της ομάδας και τις επόμενες μέρες περιμένουμε τα πρώτα ονόματα.

Ένα άλλο πολύ μεγάλο πρόβλημα είναι το γηπεδικό,  το γήπεδο των Καστελλάνων Μέσης είναι χωράφι και δεν ξέρουμε τι μπορεί να γίνει ώστε η ομάδα να το χρησιμοποιήσει. Υπάρχουν κάποιες εναλλακτικές λύσεις προσωρινά, θα δούμε τι θα επιλέξει να κάνει η ομάδα, αφού λογικά έχει τουλάχιστον έξι εβδομάδες μπροστά της, πριν ξεκινήσει η προετοιμασία.

Καλή επιστροφή στη Βολίδα, σε μια ομάδα που μας έκανε υπερήφανους το 2009.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια