Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συμμετοχή στο πρωτάθλημα μόνο οι γραμμένες στο μητρώο της ΓΓΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ - ΕΣΚΑΒΔΕ
01 Ιουλίου 2022 / 16:00
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η εγράφη στο μητρώο της ΓΓΑ είναι το εισιτήριο για τη συμμετοχή των ομάδων στα πρωταθλήματα για τη νέα σεζόν.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η εγράφη στο μητρώο της ΓΓΑ είναι το εισιτήριο για τη συμμετοχή των ομάδων στα πρωταθλήματα για τη νέα σεζόν. Είναι ένας όρος για τον οποίο η ΕΣΚΑΒΔΕ με έγγραφό της ενημερώνει τα σωματεία της και θα πρέπει να το προσέξουν ιδιαίτερα οι ομάδες της Κέρκυρας που είναι και πολλές.

Η ανακοίνωση-ενημέρωση

«Μετά από προφορική ενημέρωση της ΕΟΚ, ενημερώνουμε τα σωματεία της Ένωσης ότι όσα σωματεία δεν θα έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους στο ΜΗΤΡΩΟ της Γ.Γ.Α. έως 31 Ιουλίου 2022 δεν θα μπορούν να πάρουν μέρος σε κανένα Πρωτάθλημα διοργάνωσης Ε.Ο.Κ ή Ε.Σ.ΚΑ.ΒΔ.Ε.».

Η Κέρκυρα αυτή τη στιγμή έχει πέντε ομάδες που θα αγωνιστούν στην Α (Φαίακας, Ιόνιος , Κερκυραϊκός, ΓΕ Κέρκυρας και Λέων Κέρκυρας) αλλά και  πέντε που θα αγωνιστούν στην Β΄ κατηγορία (ΑΟ Αλυκών, Ι. Καποδίστριας, Κένταυροι, Ναυσίθοος, Πήγασος Νότιας Κέρκυρας), ενώ πιθανόν και ο Ποσειδώνας Παξών να θέλει να επιστρέψει στην Β΄ ΕΣΚΑΒΔΕ. Πέραν αυτού υπάρχει και η Σχερία η οποία εκπροσωπεί το γυναικείο μπάσκετ της Κέρκυρας. Ουσιαστικά 11 ή 12 ομάδες είναι αυτές οι οποίες απευθύνεται το έγγραφο τη ΕΣΚΑΒΔΕ, οι περισσότερες των οποίων είναι ήδη τακτοποιημένες.      

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια