Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ευχαριστίες και ευχές από την Ακαδημία του Θναλιακού

ΑΣ ΘΙΝΑΛΙΑΚΟΣ - ΑΚΑΔΗΜΙΑ
29 Ιουνίου 2022 / 16:37
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πέφτει η αυλαία από όλες τις Ακαδημίες ποδοσφαίρου αυτές τις μέρες, η σεζόν έχει τελειώσει και τα παιδιά έχουν ανάγκη από διακοπές, από ανεμελιά από διαφορετική χρήση του ελεύθερου χρόνου τους.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πέφτει η αυλαία από όλες τις Ακαδημίες ποδοσφαίρου αυτές τις μέρες, η σεζόν έχει τελειώσει και τα παιδιά έχουν ανάγκη από διακοπές, από ανεμελιά από διαφορετική χρήση του ελεύθερου χρόνου τους. Οι προπονήσεις και το ξεκίνημα της νέας σεζόν θα γίνει σε δυο μήνες (αρχές Σεπτέμβρη για τις περισσότερες).

Μια από τις πλέον οργανωμένες Ακαδημίες είναι αυτή του Θιναλιακού η οποία με αξιόλογους ανθρώπους και προπονητές (με τον Δ. Κουρσάρη επικεφαλής) βαδίζει πολλά χρόνια τώρα και μέσα από αυτήν πολλοί ποδοσφαιριστές αναδείχθηκαν. Με τη λήξη της σεζόν έστειλε το δικό της μήνυμα και τις ευχαριστίες της, ευχόμενη Καλό Καλοκαίρι.

Το δελτίο τύπου

Άλλη μια αθλητική χρονιά φτάνει στο τέλος της, μια χρονιά γεμάτη με έντονες ποδοσφαιρικές στιγμές, με συναισθήματα λύπης, χαράς αλλά πάνω από όλα ικανοποίησης για τις προσπάθειες των παιδιών που μέσω της ενασχόλησης τους με αυτό που αγαπούν, δημιούργησαν ένα θετικό και ευχάριστο περιβάλλον μέσα στο οποίο αποκόμισαν πολλές και ενδιαφέρουσες εμπειρίες.

Η συμμετοχή των τμημάτων της Ακαδημίας μας στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ,οι συμμετοχές μας σε ποδοσφαιρικά τουρνουά τόσο εντός ,αλλά κυρίως εκτός νησιού, καθώς και οι παρουσίες αθλητών μας σε προπονήσεις τμημάτων υποδομής μεγάλων επαγγελματικών ΠΑΕ, συνθέτουν το ποδοσφαιρικό παζλ της χρονιάς που τελειώνει.

Μεγαλύτερη σημασία έχει όμως ότι και αυτή την ποδοσφαιρική σεζόν, τα παιδιά της Ακαδημίας μας γαλουχήθηκαν στα ιδεώδη του αθλητισμού, την ευγενή άμιλλα, το ευ αγωνίζεσθε, στο σεβασμό στον αντίπαλο, στον συμπαίκτη, στους διαιτητές, στους προπονητές,...στο ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Δ.Σ. της ομάδας του ΔΙΑ ΚΑΣΣΙΩΠΗΣ, για την  άψογη συνεργασία που είχαμε στην κοινή  χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων αλλά και γενικότερα σε όλα τα επίπεδα.

Επίσης τους προπονητές και τους γενικούς αρχηγούς όλων των τμημάτων μας, καθώς και τους χορηγούς μας και όσους βοήθησαν για την εύρυθμη λειτουργία της Ακαδημίας μας αυτή τη δύσκολη χρονιά.

Τέλος ,ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αθλητές μας που είναι η ψυχή της Ακαδημίας και στους γονείς τους για την εμπιστοσύνη τους!!

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ


ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια