Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τα παράβολα συμμετοχής στις ομάδες Α και Β κατηγορίας

ΜΠΑΣΚΕΤ - ΕΣΚΑΒΔΕ
28 Ιουνίου 2022 / 15:45
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ερασιτεχνικός ο αθλητισμός, αλλά τα παράβολα συμμετοχής δεν λείπουν από το σύνολο σχεδόν των αθλημάτων.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ερασιτεχνικός ο αθλητισμός, αλλά τα παράβολα συμμετοχής δεν λείπουν από το σύνολο σχεδόν των αθλημάτων. Χρήματα τα οποία καλούνται να δώσουν τα σωματεία πριν το ξεκίνημα των πρωταθλημάτων και είναι ανάλογα με την κατηγορία που κάποια ομάδα θα αγωνιστεί.  

Στην Συνέλευση της ΕΣΚΑΒΔΕ αποφασίστηκε το ποσό που θα καταβάλουν οι ομάδες στα πρωταθλήματα της Α και της Β ΕΣΚΑΒΔΕ. Έτσι για αυτές που θα είναι τστην ανώτερη κατηγορία Α΄ το ποσό συμμετοχής είναι 250€, ενώ για την Β΄ κατηγορία είναι μικρότερο και ορίστηκε στα 200€.

Η δικαιολογία για την απόφαση αυτή είναι ότι… η Ομοσπονδία (ΕΟΚ) καλύπτει μόνο μέρος των εξόδων λειτουργίας της ΕΣΚΑΒΔΕ. Αποτέλεσμα να πρέπει μέσα από τους συλλόγους να βρεθούν τα χρήματα για να καλυφθεί το ποσό που υπολείπεται. Ευτυχώς είναι μικρό το ποσό και δεν επηρεάζει τα οικονομικά των ομάδων.  

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια