Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Oι αλλαγές στο προπονητικό team, ξεκινάει το camp

ΝΑΟΚ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ
24 Ιουνίου 2022 / 16:37
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η διοίκηση του ΝΑΟΚ έχει ευχάριστο πονοκέφαλο με την πλειάδα των αθλητών και αθλητριών που υπάρχουν στο τμήμα κωπηλασίας,

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η διοίκηση του ΝΑΟΚ έχει ευχάριστο πονοκέφαλο με την πλειάδα των αθλητών και αθλητριών που υπάρχουν στο τμήμα κωπηλασίας, εκτιμώντας δε και τις καταστάσεις προχώρησε σε αλλαγές στο προπονητικό τιμ και πρόσθεσε δυο ακόμη άτομα με την ελπίδα ότι θα έλθουν καλύτερες μέρες και πολλά μετάλλια στο τμήμα.

Όπως αναφέρει ο έφορος κ. Βασίλης Αλαμάνος το προπονητικό team πλέον στελεχώνεται από τους προπονητές:

Κορασίδων και αγωνιστικής ανάπτυξης  Δάφνης Αλέξανδρος

Εφήβων και παίδων Νοταρόπουλος Γιώργος

Ανάπτυξης Κροκίδης Ιωάννης

Αρχάριων και camp Ζαλακώστα Ιωάννα

Θα σταθούμε λίγο στον νεαρό παγκόσμιο  πρωταθλητή Αλέξανδρο Δαφνή  που πριν λίγες μέρες ανέλαβε πόστο προπονητή στον ΝΑΟΚ. Ο Αλέξανδρος τον Αύγουστο του 2011 έγραψε μια από τις πιο λαμπρές σελίδες στην ιστορία της κερκυραϊκής κωπηλασίας στο Ήτον της Μ. Βρετανίας.  Ο αθλητής του ΝΑΟΚ  κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο σκιφ στα πλαίσια του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Εφήβων – Νεανίδων και σίγουρα θα αποτελεί παράδειγμα για τα νέα παιδιά, που πρέπει να κατανοήσουν ότι με σωστή δουλειά μέσα από τον ΝΑΟΚ αναδείχθηκε ένας αθλητής Παγκόσμιας κλάσης.

Πλέον είναι συνολικά (4) τέσσερα τα άτομα προπονητές στο τμήμα κωπηλασίας, με ξεχωριστές αρμοδιότητες, ενώ τη Δευτέρα ξεκινάει το καλοκαιρινό camp για παιδιά 9 ως 15 ετών, ιδιαίτερα δε αυτά από 13 ως 15 θα έχουν αντικείμενο την κωπηλασία. Για το καλοκαιρινό καμπ υπεύθυνη είναι η Ιωάννα Ζαλακώστα.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια