Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Οι μικροί κολυμβητές του ΝΑΥΣΙΘΟΟΥ στο 19ο κύπελλο, στα Ιωάννινα

Ναυσίθοος
22 Ιουνίου 2022 / 10:11
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Ο ΝΑΥΣΙΘΟΟΣ συμμετείχε με 34 κολυμβητές και κολυμβήτριες

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πιστοί στο ραντεβού τους, οι λιλιπούτειοι κολυμβητές του ΝΑΥΣΙΘΟΟΥ ταξίδεψαν στα Ιωάννινα για να πάρουν μέρος στο 19ο Κύπελλο που διοργανώνει ο σύλλογος Ολυμπιάδα Ιωαννίνων.

Στο  κατάμεστο  κολυμβητήριο του ΠΕ.Α.Κ. Ιωαννίνων συναντήθηκαν και κολύμπησαν 350 παιδιά από τα Ιωάννινα, την Κέρκυρα και το Αγρίνιο. Η διοργάνωση αυτή αποτελεί μία πρώτη αγωνιστική εμπειρία για τους μικρούς κολυμβητές. Όλοι τους βραβεύτηκαν με μετάλλιο και δίπλωμα συμμετοχής, γεγονός που γέμισε τα προσωπάκια τους με χαρά και χαμόγελα!

Ο ΝΑΥΣΙΘΟΟΣ συμμετείχε με 34 κολυμβητές και κολυμβήτριες. Συγκεκριμένα: Ζαΐλης Βασίλης, Πολίτης Σωκράτης, Μηλιώτης Αλέξανδρος, Ευαγγελία Χατζηδάκη, Φουρκαλίδη Θεοφανία, Διαβάτη Θεοφανία, Βαλσαμή Μαρκέλλα, Πολίτη Αγγέλικα, Πατέλης Αλέξανδρος, Γουλής Γιάννης, Τζιλιάνος Φίλιππος, Σουρβίνου Αμαλία, Παργινού Φένια, Λινοσπόρης Λέων, Μπέτας Βασίλης, Κριστιάν Οσμάν, Ρουσέτης Παναγιώτης, Μηλιώτης Θεόδωρος, Νέττης Γιώργος, Ζαΐλη Μελίνα, Κότσης Σπύρος, Δασκαλιέρου  Έλενα, Δασκαλιέρου Μαριάννα, Μουμούρης Μαρίνος, Σουέρεφ - Παλαιολόγος Νίκος, Μπόγδος Γιώργος, Μπόγδου Κατερίνα, Κοντός Δημήτρης, Αλαμάνου Αλεξάνδρα, Κοντοσώρος Χρήστος, Μητσιάλης Χριστόφορος και  Πουλίδα Λυδία.  Την αποστολή συνόδεψαν οι προπονήτριες της ομάδας Σούλου Όλγα και Άντζελα Γάτσιου.


Οι προπονητές και η διοίκηση του Ν.Α.Ο. ΝΑΥΣΙΘΟΟΣ θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους γονείς για τη συμμετοχή τους αλλά και για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν  όλα αυτά τα χρόνια έστω και κάτω από τις όποιες αντίξοες συνθήκες επικρατούν.
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.