Πέμπτη 18.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Νέοι προπονητές για άνδρες και ακαδημία για τον Οδυσσέα

ΕΠΣΚ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΥΛΙΩΤΩΝ
21 Ιουνίου 2022 / 15:49
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η αποχώρηση του Μπάμπη Αρβανιτάκη από την τεχνική ηγεσία του Οδυσσέα Αυλιωτών, τόσο από την ανδρική, όσο και από την Ακαδημία δρομολόγησε εξελίξεις.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η αποχώρηση του Μπάμπη Αρβανιτάκη από την τεχνική ηγεσία του Οδυσσέα Αυλιωτών, τόσο από την ανδρική, όσο και από την Ακαδημία δρομολόγησε εξελίξεις. Αφού μεσολάβησαν εκλογές για νέο Δ.Σ., με τον κ. Ν. Μουζακίτη να είναι επικεφαλής του Δ.Σ. έγιναν οι πρώτες κινήσεις για τη λειτουργία της ομάδας.

Το θέμα της στελέχωσης με προπονητή σε άνδρες και Ακαδημία ήταν πρώτο και λύθηκε με τον καλύτερο τρόπο και εκ των έσω θα λέγαμε. Ο παλιός άσσος της ομάδας Τάσος Μουζακίτης πήρε τη σκυτάλη και θα προσπαθήσει να οδηγήσει την ομάδα των ανδρών στην Α1 και πάλι, αν και υπάρχει πάντα η ελπίδα να δικαιωθεί η ΑΕ Λευκίμμης και στην περίπτωση αυτή να αγωνιστεί στην Α1 ο Οδυσσέας. Η διοίκηση για τη συμφωνία με τον Τ. Μουζακίτη ανέφερε:

«Το Δ.Σ. του Α.Σ. Οδυσσέα Αυλιωτών ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή , και παλιό γνώριμο για την ομάδα μας, Τάσο Μουζακίτη. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Οδυσσέα και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!!!».

Για την Ακαδημία η οποία είχε τα τελευταία χρόνια επικεφαλής τον Μπ. Αρβανιτάκη, η επιλογή είναι ο Κ. Αυλωνίτης, ο οποίος ήταν στο προπονητικό τιμ, ανανεώθηκε η συνεργασία, ενώ πλέον θα είναι και επικεφαλής. Παλιός τερματοφύλακας ο Κώστας με πολλές παραστάσεις σε πάγκους των ομάδων της περιοχής και ο άνθρωπος που ήταν το δεξί χέρι του πρώην προπονητή, νομίζουμε ότι ήταν η πλέον ενδεδειγμένη λύση. Η ανακοίνωση αναφέρει:  

«Το Δ.Σ. του Οδυσσέα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει , την ανανέωση της συνεργασίας του , με τον Κώστα Αυλωνίτη (Σάββα) , ως Προπονητή της Ακαδημίας της ομάδος μας και την άμεση αναβάθμιση του από τα προπαιδικά τμήματα στα τμήματα παιδικού Κ14 και Κ16. Του ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία στα καινούρια του καθήκοντα!!!».


ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια