Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συμφώνησαν όλοι, εκτός των κατοίκων, για την μουσική, στην πόλη

ωράριο μουσικής
15 Ιουνίου 2022 / 19:11
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

Οι σύλλογοι των μονίμων κατοίκων και του Σαν Τζιάκομο, επέμειναν να εξακολουθήσει μετά τις 11:00 η απαγόρευση της μουσικής, όπως η Αστυνομική Διάταξη ορίζει.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Συμφωνία επιτεύχθηκε την Τετάρτη, τουλάχιστον ανάμεσα στους εκπροσώπους των επαγγελματικών φορέων, στην σύσκεψη για την παράταση του ωραρίου της μουσικής στην πόλη.

Στην σύσκεψη που παραβρέθηκαν η δήμαρχος και αντιδήμαρχοι, μετείχαν όλοι οι εμπλεκόμενοι Φορείς, κάτοικοι και επιχειρηματίες.

Οι σύλλογοι των μονίμων κατοίκων και του Σαν Τζιάκομο, επέμειναν να εξακολουθήσει μετά τις 11:00 η απαγόρευση της μουσικής, όπως η Αστυνομική Διάταξη ορίζει.

Σύμφωνα με την ανάρτηση εκ των πρωταγωνιστών της διαβούλευσης σε λογαριασμό των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων στα social, η συμφωνία μεταξύ των επαγγελματικών φορέων, αφορά στην παράταση του ωραρίου μουσικής στην πόλη έως τις 12:30 από την Κυριακή μέχρι την Πέμπτη και έως τις 1:30 π.μ., Παρασκευή και Σάββατο, παραμονές και αργίες. 

Από τους επιχειρηματίες εφιστάται η προσοχή στους συναδέλφους τους ότι η συμφωνία για να εφαρμοστεί θα πρέπει να περιβληθεί του τύπου της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων. Μέχρι να συμβεί αυτό ισχύει ο περιορισμός της μουσικής έως τις 11:00.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

Είναι ο εκδότης - διευθυντής της Ενημέρωσης. Έχει σπουδάσει και εργαστεί ως μηχανικός και ηλεκτρονικός. Δημοσιογραφεί από τις αρχές της δεκαετίας του 1980. Έχει συνεργαστεί με σχεδόν όλες τις αθηναϊκές εφημερίδες. Διετέλεσε πρόεδρος του Συνδέσμου Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων, τον οποίον υπηρέτησε και από τη θέση του γενικού γραμματέα στο δ.σ. επί οκτώ χρόνια. Πιστεύει πως η ισχυρότερη ιδιότητα του δημοσιογράφου στην ενημέρωση είναι το ενδιαφέρον του για τα κοινά και στην επικοινωνία η έντιμη και ανιδιοτελής διαμεσολάβηση.