Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Καθοριστική για το μέλλον του η Γ.Σ. του Θιναλιακού

ΘΙΝΑΛΙΑΚΟΣ – ΓΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
15 Ιουνίου 2022 / 16:38
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Θιναλιακός προχωράει την ερχόμενη Κυριακή σε εκλογές και το ερωτηματικό είναι αν ο επιτυχημένος πρόεδρος των τελευταίων χρόνων

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Θιναλιακός προχωράει την ερχόμενη Κυριακή σε εκλογές και το ερωτηματικό είναι αν ο επιτυχημένος πρόεδρος των τελευταίων χρόνων (από το 2013) κ. Χρ. Ανεμογιάννης (που κουράστηκε)  θα συνεχίσει ή όχι να προσφέρει στο σωματείο και στον Αθλητισμό της περιοχής. Και αναρωτιόμαστε αν αφού όλα δείχνουν ότι μετά την παραίτησή του δύσκολα θα συνεχίσει έστω και από άλλο πόστο, αλλά όλα αυτά θα φανούν στην πράξη.

 Μια Γ.Σ. που ήδη είχε αναγγελθεί για την Κυριακή 5 Ιουνίου, αλλά μια λάθος συνεννόηση αφού λόγω εκλογών χρειαζόταν δικαστικός αντιπρόσωπος και δεν κλήθηκε, ανέβαλε για 2 εβδομάδες τη διαδικασία.  Η Γ.Σ. θα είναι καθοριστική για το μέλλον μιας ομάδας που έχει διδάξει αθλητισμό και πολιτισμό όλα αυτά τα χρόνια, που έφτασε στην Γ΄ Εθνική και πρωταγωνιστεί στα τοπικά πρωταθλήματα.

Σίγουρα το χάσιμο του τίτλου για ένα βαθμό τη σεζόν που έληξε, αλλά και η πολύχρονη προσπάθεια, η οικονομική αιμορραγία της διοίκησης και  η μη ολοκλήρωση του έργου αλλαγής του συνθετικού χλοοτάπητα, παίζουν το ρόλο τους σε τέτοιες περιπτώσεις.

Ο Θιναλιακός θα συνεχίσει το δρόμο που χάραξε ο κ. Ανεμογιάννης με τους συνεργάτες του ή θα περάσει στην επόμενη μέρα. Το ότι οι υποψηφιότητες για το νέο Δ.Σ. θα είναι ανοικτές ως το απόγευμα του Σαββάτου λέει πολλά.  

Στη Γ.Σ. έχουν κληθεί τα μέλη της ομάδας καθώς και οι γονείς των παιδιών της Ακαδημίας, είναι η τακτική και θα γίνει στο παλιό Δημοτικό Σχολείο στις 11.00, σε περίπτωση δε μη απαρτίας θα επαναληφθεί την  ίδια μέρα στις 12.00.

Θα γίνουν οι απολογισμοί, διοικητικός, οικονομικός, αγωνιστικός, θα γίνει η τροποποίηση του καταστατικού σύμφωνα με το νέο νόμο, καθώς και εκλογές για ανάδειξη νέου  Δ.Σ. Όσο για τις υποψηφιότητες υπάρχει στην ανακοίνωση η ενημέρωση που αναφέρει: «Όσες και όσοι ενδιαφέρονται να υποβάλλουν υποψηφιότητα για το νέο ΔΣ μπορούν να εκφράσουν την επιθυμία τους αυτή καλώντας στο τηλ. 6944656449 έως τις 18:00 το Σάββατο 18 Ιουνίου 2022».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια