Τρίτη 23.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Απολογισμοί και προγραμματισμός στον Αστέρα

Γ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ
15 Ιουνίου 2022 / 16:36
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η άνοδος στην Γ΄ Εθνική που ήταν στόχος του Αστέρα Πετριτή είναι γεγονός και χρειάζεται πλέον να κάνει το επόμενο βήμα.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η άνοδος στην Γ΄ Εθνική που ήταν στόχος του Αστέρα Πετριτή είναι γεγονός και χρειάζεται πλέον να κάνει το επόμενο βήμα. Θα είναι μια  κατηγορία μόλις 4 ομίλων με πολλά και μακρινά ταξίδια για την Κερκυραϊκή ομάδα, ο προϋπολογισμός δε για τη νέα σεζόν πρέπει να είναι ιδιαίτερα αυξημένος.

Η διοίκηση του κ. Σπ. Κουρτέση βάζει τα πράγματα σε μια σειρά και το πρώτο που πρέπει να κάνει και θα κάνει είναι μια Γ.Σ. για τους απολογισμούς (οικονομικό, διοικητικό) της σεζόν που έληξε, αλλά και τους στόχους για την επομένη. Παράλληλα δε θα πρέπει να τροποποιήσει το καταστατικό σύμφωνα με το νέο νόμο και αυτό είναι μέσα στα θέματα της Γ.Σ., όπου θα γίνει το Σάββατο το βράδυ.

Πέραν αυτού βλέπουμε στην πρόσκληση της Γ.Σ. την εισαγωγή νέων μελών στο Δ.Σ. και γεγονός είναι ότι χρειάζεται δυνατό και πολυπληθές συμβούλιο για να μπορέσει να λειτουργήσει η ομάδα στη μεγάλη πρόκληση της ξεχωριστής πλέον Γ΄ Εθνικής. Μετά από αυτά βέβαια το βάρος θα πέσει στο προπονητικό τιμ και στην στελέχωση της ομάδας, με τη διατήρηση των ποδοσφαιριστών που θα θέλει η διοίκηση  και ο προπονητής, ενώ η αναζήτηση ποδοσφαιριστών για την ενίσχυση της ομάδας είναι κομμάτι απαραίτητο, αν θέλει να σταθεί με αξιώσεις στην κατηγορία.  

Η πρόσκληση για τη Γ.Σ.     

Ο Α.Ο. Αστέρας Πετριτή καλεί τα μέλη της ομάδας στη Γενική Συνέλευση που θα λάβει χώρα το Σάββατο 18-06-2022 και ώρα 20:00 στο Δημοτικό Σχολείο Πετριτή επί των παρακάτω θεμάτων:

1) Τροποποίηση καταστατικού βάσει του Νέου Αθλητικού  Νόμου

2) Εγγραφή νέων μελών

3) Οικονομικός Απολογισμός

4) Διοικητικός Απολογισμός

5) Πλάνο της ομάδας για την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν

6) Εισαγωγή νέων μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας

Απαραίτητη προϋπόθεση τα μέλη να είναι οικονομικά τακτοποιημένα ως προς τις υποχρεώσεις τους.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια