Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

1ο Κύπελλο Motocross Βόρειας Ελλάδας στον Άη Μαθιά

ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
15 Ιουνίου 2022 / 16:34
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μπορεί να είναι μια ειδική κατηγορία ανθρώπων που αγαπούν τους αγώνες δικύκλων,

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μπορεί να είναι μια ειδική κατηγορία ανθρώπων που αγαπούν τους αγώνες δικύκλων, σε κάθε κατηγορία, στο νησί μας, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για αυτό και απόδειξη ο πρώτος αγώνας του κυπέλλου Motocross για τη Βόρεια Ελλάδα που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή στο νησί μας.

Βέβαια εμείς οι παλιότεροι προλάβαμε τους αγώνες μοτοσυκλέτας στο κέντρο της πόλης, όπου γινόταν την ίδια μέρα και με αυτοκίνητα (σιρκουΐ), αλλά το motocross είναι μια άλλη κατηγορία, που η ταχύτητα δεν είναι το κυρίαρχο στοιχείο που αναπτύσσει ένας αναβάτης, αλλά η δεξιότητα και το ξεπέρασμα των «εμποδίων» που υπάρχουν στην πίστα.

Ο αγώνας  του κυπέλλου Motocross για τη Βόρεια Ελλάδα διοργανώνεται από το ΑΛ. Μ. Κέρκυρας την ερχόμενη Κυριακή 19/6/2022 και σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο, τον Γενικό Κανονισμό Αγώνων Motocross της Α.ΜΟ.ΤΟ.Ε. , τον τεχνικό κανονισμό αγώνων Motocross , την προκήρυξη, το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Ο χώρος που θα γίνει είναι στην περιοχή Καλούργενας στον Άγιο Ματθαίο.  

Είναι ένας αγώνας που θα ξεκινήσει στις 11.00 πολύ θεαματικός και σίγουρα πολλοί φίλοι της μοτοσυκλέτας θα βρεθούν στον Άγιο Ματθαίο, ενώ οι διοργανωτές έχουν προγραμματίσει με κάθε λεπτομέρεια τον αγώνα, όπως και την ασφάλεια αναβατών και κόσμου (που πρέπει να υπακούσει στις εντολές της Αθλητικής Λέσχης Μοτοσυκλετών Κέρκυρας, ενώ αναμένονται πολλοί αναβάτες εκτός νησιού.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια