Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πένθος στον Πετριτή, έφυγε ο Σπ. Γεωργοπάλης

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ
14 Ιουνίου 2022 / 16:23
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Υπάρχουν και μάχες που δύσκολα κερδίζεις όπως αυτή που έδωσε ο ταμίας του Αστέρα Πετριτή Σπύρος Γεωργοπάλης (Μπάρκουλης), που έφυγε από τη ζωή.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Υπάρχουν και μάχες που δύσκολα κερδίζεις  όπως αυτή που έδωσε ο ταμίας του Αστέρα Πετριτή Σπύρος Γεωργοπάλης (Μπάρκουλης), που έφυγε από τη ζωή. Ένας άνθρωπος που πρόσφερε πάρα πολλά στην κοινωνία και στον αθλητισμό, ο θάνατός του βύθισε σε πένθος όχι μόνο τον Πετριτή αλλά και όλους όσοι γνώριζαν τον εξαιρετικού χαρακτήρα Σπύρο. Όλες οι ομάδες του Νότου, αλλά και οι περισσότερες του νησιού έστειλαν στην οικογένειά του και στον Αστέρα συλλυπητήρια μηνύματα, καθώς και πολλές εκατοντάδες κόσμου.

Η ανακοίνωση του Αστέρα

«Η οικογένεια του Αστέρα είναι από σήμερα φτωχότερη. Ο Σπύρος Γεωργοπάλης (Μπάρκουλης) δεν είναι πια κοντά μας. Πάλεψε γενναία αλλά δεν τα κατάφερε. Ο Σπύρος αποτέλεσε ένθερμο υποστηρικτή της ομάδας και τα τελευταία χρόνια υπηρέτησε την ομάδα που αγαπούσε από διάφορα πόστα, όντας στη διοίκηση αυτής. Η οικογένεια του Αστέρα αλλά και όλο το χωριό είναι συγκλονισμένοι, τα λόγια περισσεύουν. Εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του αγαπημένου μας Σπύρου. Η απώλεια του Σπύρου για την οικογένεια μας είναι τεράστια και το κενό δυσαναπλήρωτο. Καλό σου ταξίδι φίλε Σπύρο, να είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια