Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στους Βαλκανικούς Σπ. Καρύδη και Π. Ματζουρογιάννης

ΣΤΙΒΟΣ – ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
14 Ιουνίου 2022 / 16:17
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Συγκροτήθηκε η Εθνική ομάδα Ανδρών και Γυναικών που θα πάρει μέρος.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Συγκροτήθηκε η Εθνική ομάδα Ανδρών και Γυναικών που θα πάρει μέρος. Το 75ο Βαλκανικό Πρωτάθλημα ανδρών/γυναικών θα διεξαχθεί στις 18 και 19 Ιουνίου στην Κραϊόβα της Ρουμανίας και ο ΣΕΓΑΣ έδωσε στη δημοσιότητα τη σύνθεση της Ελληνικής Εθνικής ομάδας που θα πάρει μέρος. Τιμή για το νησί μας  η επιλογή της Σπ. Καρύδη και του Π. Ματζουρογιάννη, έστω και αν και οι δυο δεν ανήκουν πλέον στον Κερκυραϊκό Γ.Σ., αλλά στον ΑΟ Κάλλιστος, έστω και αν δεν έχουν προπονητή τον Παύλο Σκορδίλη που ανέδειξε αυτά τα παιδιά.  

Η ομάδα αποτελείται συνολικά 47 άτομα, αθλήτριες (23) και αθλητές (24)  για τους οποίους είναι  μια πολύ καλή ευκαιρία να τεστάρουν την αγωνιστική τους κατάσταση ενόψει των υποχρεώσεων της επόμενης περιόδου.

Στο τριπλούν θα πάρει μέρος η Σπυριδούλα Καρύδη η οποία φέτος δεν έχει κάνει πολλές παρουσίες σε αυτό, η καλύτερη ήταν στις 25/5 στο μίτινγκ αλμάτων της Καλλιθέας όπου έφτασε στα 13,79μ. μακριά από το ατομικό της ρεκόρ. Θεωρούμε ότι στη Ρουμανία πάει για άλμα πάνω από τα 14μ. και τη διεκδίκηση ενός μεταλλίου.  

Ο Παναγιώτης Μαντζουρογιάννης έχει πάρει μέρος σε αρκετά μίτινγκ φέτος, θα προσπαθήσει να κάνει ένα άλμα κοντά στο ρεκόρ του, τουλάχιστον πάνω από τα 7,70μ. για να διεκδικήσει κάτι.  Και τα δυο παιδιά σε μικρότερες ηλικιακές κατηγορίες έχουν πάρει χρυσά μετάλλια σε Βαλκανικούς, όμως τώρα η 21χρονη Σπυριδούλα και ο 23χρονος Παναγιώτης θέλουν τη διάκριση στην κατηγορία Α/Γ.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια