Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πρόεδρος στον Οδυσσέα Αυλιωτών ο Ν. Μουζακίτης

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΥΛΙΩΤΩΝ
14 Ιουνίου 2022 / 16:12
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η άσχημη αγωνιστικά χρονιά για τον Οδυσσέα Αυλιωτών που του στοιχίζει τον υποβιβασμό από την Α1 στην Α (εκτός και αν δικαιωθεί η ΑΕ Λευκίμμης),

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η άσχημη αγωνιστικά χρονιά για τον Οδυσσέα Αυλιωτών που του στοιχίζει τον υποβιβασμό από την Α1 στην Α (εκτός και αν δικαιωθεί η ΑΕ Λευκίμμης), δεν σταμάτησε την προσπάθεια των ανθρώπων του Οδυσσέα για αθλητισμό και προσφορά στη νεολαία της περιοχής. Έτσι μετά τη Γ.Σ. και τις εκλογές τις προηγούμενες μέρες, ήλθε και η σύνθεση του νέου Δ.Σ. τη Δευτέρα 13/6/2022 για να σηματοδοτήσει την επόμενη μέρα στην ομάδα.  Μια ομάδα οργανωμένη με στόχους και μια ακαδημία που δίνει χώρο σε δεκάδες παιδιά να αθληθούν.  

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομάδας ο Ν. Μουζακίτης είναι ο νέος πρόεδρος, ενώ τη πλήρη σύνθεση του νέου Δ.Σ. την αναφέρει η παρακάτω ανακοίνωση της ομάδας:

«Συγκροτήθηκε σε σώμα, χθες Δευτέρα 13/6/2022 , το νέο διοικητικό συμβούλιο της ομάδος μας , που αναδείχθηκε στις εκλογές οι οποίες πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 12/6/2022.

Αναλυτικά το νέο διοικητικό συμβούλιο του Α.Σ. ΟΔΥΣΣΈΑ ΑΥΛΙΩΤΩΝ ως εξής :

Πρόεδρος: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ

Αντιπρόεδρος: ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ

Γενικός Γραμματέας: ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥΖΑΚΙΤΗ

Ταμίας: ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΟΥΒΑΡΑΣ

Γενικός Αρχηγός: ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ

Υπεύθυνος Ακαδημίας: ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ

Υπεύθυνος Εκδηλώσεων: ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ

Μέλη: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ (ΛΑΛΕΜ) και ΑΝΘΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Αναπληρωματικά Μέλη: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ (ΚΟΛΟΚΗΣ), ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ, ΣΩΚΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Το νέο Δ.Σ. του ΟΔΥΣΣΕΑ έχει ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό της ομάδος μας για την επερχόμενη ποδοσφαιρική σεζόν και εύχεται σε όλο το φίλαθλο κοινό του καλό καλοκαίρι !!!

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια