Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Έτοιμες και καθαρές οι παραλίες και τα μονοπάτια στο Βίδο

Βίδο
13 Ιουνίου 2022 / 09:38

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ολοκληρώθηκε το Σάββατο 11/06/2022 η δράση καθαρισμού στο Βίδο.

Ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Σπύρος Νεράντζης, επισημαίνει «Με την συνεργασία του Τμήματος Εθελοντισμού του Δήμου μας, την υποστήριξη τόσο σε μηχανήματα, όσο και σε εθελοντές, από την εθελοντική ομάδα Όλοι μαζί για την Κέρκυρα και τη συμμετοχή της Υπηρεσιών του Δήμου μας ολοκληρώσαμε τον καθαρισμό στα μονοπάτια και στις παραλίες του Βίδο.



Από την θέση ευθύνης με την οποία μας τίμησε η Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή, με την εμπειρία και την καταγραφή των γεγονότων από το 2019 μέχρι και σήμερα οφείλαμε να μεριμνήσουμε για όλες εκείνες τις ενέργειες που δεν θα εκθέσουν για 3η συνεχόμενη χρονιά την Δημοτική Αρχή για θέματα που αφορούν τον ευπρεπισμό, τον καθαρισμό και την πυρασφάλεια του Βιδο.

Για τον καθαρισμό αυτό θέλουμε να ευχαριστήσουμε για την άψογη συνεργασία:
1. Τον Αντιδήμαρχο Γιάννη Σερεμέτη και τον αγαπητό Κώστα Κόντη

2. Τα στελέχη του Δήμου μας Βασίλη Φωτιά και Γιώργο Ζάραγκα

3. Τον Δημοτικό υπάλληλο Γιάννη Γραμμένο

4. Το προσωπικό του Δήμου μας που συμμετείχε εθελοντικά και εκτός ωραρίου του, τον Κώστα Κρητικό και τον Νίκο Κοσμά.

5. Θέλω να σταθώ σε δυο ανθρώπους, οι οποίοι ήταν οι βασικοί πρωταγωνιστές αυτής της δράσης και με τους οποίους γνωριστήκαμε στο Βίδο και βρεθήκαμε πολύ περισσότερες ώρες: Τον Δημοτικό υπάλληλο Βαγγέλη Βασιλάκη και τον ελεύθερο επαγγελματία Σπύρο Μεσημέρη. Δυο εκπληκτικούς ανθρώπους, γεμάτους αγάπη και ενδιαφέρον για τον τόπο τους. Δυο επαγγελματίες με συναισθήματα, με ήθος, με ανιδιοτέλεια και άριστη συνεργασία. Δυο ακούραστα χαμογελαστά παιδιά γεμάτα ζωντάνια και διάθεση για προσφορά. Αισθάνομαι πολύ τυχερός που γνώρισα και συνεργάστηκα μαζί τους. Βαγγέλη και Σπύρο σας ευχαριστώ για όλα!»