Τρίτη 16.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η 36η Διεθνής Regatta Brindisi – Corfu στην Μαρίνα Γουβιών

D-Marin Γουβιά
10 Ιουνίου 2022 / 13:18

Από τις 12 έως τις 14 Ιουνίου, όσοι παρευρεθούν στην Μαρίνα Γουβιών θα έχουν τη χαρά να παρακολουθήσουν ένα μεγάλο ιστιοπλοϊκό θέαμα με τη συμμετοχή περισσότερων από 100 σκαφών

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την 36η διοργάνωση του Διεθνούς Ιστιοπλοϊκού Αγώνα Brindizi - Κέρκυρα, ο οποίος πραγματοποιείται από τον Σύλλογο Circolo de la Vela Brindisi και τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο της Μαρίνας Γουβιών, φιλοξενεί φέτος η D-Marin Gouvia.

Από τις 12 έως τις 14 Ιουνίου, όσοι παρευρεθούν στην Μαρίνα Γουβιών στην Κέρκυρα θα έχουν τη χαρά να παρακολουθήσουν ένα μεγάλο ιστιοπλοϊκό θέαμα! Με τη συμμετοχή περισσότερων από 100 σκαφών, η «Διεθνής Regatta Brindisi – Κέρκυρα» θεωρείται πλέον ένας από τους σημαντικότερους αγώνες που διεξάγονται στη Μεσόγειο, όντας αναμφίβολα ο σημαντικότερος αγώνας ανοιχτής θάλασσας της Αδριατικής, από άποψη συμμετοχής και τεχνικών δυσκολιών.
Η εντυπωσιακή αυτή ιστιοπλοϊκή διοργάνωση θα ολοκληρωθεί με την τελετή απονομής βραβείων στις 15 Ιουνίου, που θα πραγματοποιηθεί στην D- Marin Gouvia (γήπεδο kriquet) παρουσία εκπροσώπων των τοπικών αρχών. Στη διάρκεια της τελετής θα εφαρμοστούν όλες οι απαραίτητες Οδηγίες και τα Πρωτόκολλα για την ασφάλεια των συμμετεχόντων κατά του COVID-19.
Περισσότερες πληροφορίες https://www.brindisi-corfu.com/en/
D-Marin
Η D-Marin είναι μια ηγέτιδα δύναμη στον τομέα των premium μαρίνων που ιδρύθηκε το 2003 και έχει έδρα την Ελλάδα. Δραστηριοποιείται με 15 μαρίνες σε Ελλάδα, Τουρκία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Μαυροβούνιο και Κροατία με συνολική χωρητικότητα 7,436  θέσεων ελλιμενισμού  και  2.025 θέσεων διαχείμασης στην ξηρά. Η D-Marin είναι αφοσιωμένη στην παροχή άριστων υπηρεσιών στη διαχείριση και ανάπτυξη μαρινών, προσφέροντας ξεχωριστές εμπειρίες στους πελάτες και εξαιρετικό επίπεδο ποιότητας στους επιχειρηματικούς εταίρους της.