Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συνάντηση ΕΠΣΚ με ΠΙΝ για τις εγκαταστάσεις και την ΑΕΛ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
09 Ιουνίου 2022 / 15:46
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Όπως ενημέρωσε η ΕΠΣΚ υπήρξε την Τετάρτη 8 Ιούνη συνάντηση με τους αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Ζορμπά και κ. Ορφανουδάκη και είχε να κάνει για την τεράστια καθυστέρηση της ολοκλήρωσης του γηπέδου της Αχαράβης

ΚΕΡΚΥΡΑ. Όπως ενημέρωσε η ΕΠΣΚ υπήρξε την Τετάρτη 8 Ιούνη συνάντηση με τους αντιπεριφερειάρχες  κ.κ. Ζορμπά και κ. Ορφανουδάκη και είχε να κάνει για την τεράστια καθυστέρηση της ολοκλήρωσης του γηπέδου της Αχαράβης (ξεκίνησε πέρσι τον Αύγουστο), το οποίο δημοπρατείται ξανά, αλλά και του Κοντοκαλιού που δυο χρόνια μένει κλειστό γιατί το θέμα της αλλαγής χλοοτάπητα, έχει βαλτώσει. Για αυτά αλλά και για την έκτακτη οικονομική ενίσχυση της ΑΕΛ (λόγω  CAS), ενημέρωσε η ΕΠΣΚ.

Το δελτίο τύπου

Πραγματοποιήθηκε  8 Ιουνίου 2022 συνάντηση αντιπροσωπείας της ΕΠΣ Κέρκυρας με τους Αντιπεριφερειάρχες  κ. Ζορμπά και κ.Ορφανουδάκη.

Η συνάντηση έγινε σε τεταμένο κλίμα πλην όμως ήταν σε πολιτισμένο περιβάλλον με εκατέρωθεν διαβεβαιώσεις και εξηγήσεις.

Τονίσαμε και εκφράσαμε στον κ. Ζορμπά τον προβληματισμό μας και την έντονη ανησυχία μας σχετικά με την πρόοδο των έργων στα γήπεδα που ήδη έχει προγραμματιστεί εκ μέρους της Περιφέρειας η αλλαγή χλοοτάπητα.

Δυστυχώς το γήπεδο του Θιναλίου ύστερα από εμπλοκές των υπηρεσιών της Περιφέρειας επαναδημοπρατείται με ότι αυτό συνεπάγεται. Το είχαμε επισημάνει μας δυστυχώς δεν εισακουστήκαμε .

Το μόνο θετικό ήταν η υπογραφή της σύμβασης με τον εργολάβο για το γήπεδο Κοντοκαλίου με χρονικό ορίζοντα υλοποίησης του έργου 4 μήνες από σήμερα.

Συζητήσαμε για την οικονομική βοήθεια της ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ για την δικαστική της περιπέτεια στο CAS. Αναμένουμε τα αποτελέσματα!!

Θέλουμε για μια ακόμη φορά να τονίσουμε την φιλότιμη προσπάθεια της Περιφέρειας αλλά δεν αρκεί. Χρειάζεται ΕΝΤΑΝΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ των ενεργειών της .

Τέλος θέλουμε να τονίσουμε την ελλειμματική λειτουργία των Δήμων στην υλοποίηση έργων του προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ»

ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ!!

Συνεχίζουμε να διεκδικούμε ότι μας ανήκει για το Ποδόσφαιρο

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια