Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μένει στον ΟΦΑΜ και ο επιθετικός Άκη Χαρβαλιά

ΟΦΑΜ - ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ
09 Ιουνίου 2022 / 15:44
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μπορεί να υποβιβάστηκε από την Γ΄ Εθνική ο ΟΦΑΜ και ο καθένας να υπολόγιζε ότι θα έχουμε μαζική φυγή των πρωτοκλασάτων παικτών, αλλά όχι την ομάδα του Αγ. Ματθαίου.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μπορεί να υποβιβάστηκε από την Γ΄ Εθνική ο ΟΦΑΜ και ο καθένας να υπολόγιζε ότι θα έχουμε μαζική φυγή των πρωτοκλασάτων παικτών, αλλά όχι την ομάδα του Αγ. Ματθαίου. Και αυτό το βλέπουμε γιατί ήδη έχει ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με Σπ. Σπίνουλα, Β.Ταμπάκου και Κ. Γραικό, ενώ η νέα ενημέρωση έχει να κάνει με τον πολύ καλό επιθετικό που έχει τα τελευταία χρόνια, τον Άκη Χαρβαλιά.

Η ανακοίνωση:

Ο Όμιλος είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ενημερώσει τους φίλους του, ότι ο ποδοσφαιριστής Άκης Χαρβαλιάς θα φοράει και τη νέα αγωνιστική περίοδο 2022-23 τη φανέλα της ομάδας μας.

Ο Καρδιτσιώτης επιθετικός, ρίζωσε στον ΟΦΑΜ και θα είναι ακόμη μια χρονιά μαζί μας στη Νέα σελίδα του Συλλόγου.

Του ευχόμαστε πολλά γκολ μα πάνω από όλα Υγεία και πολλές επιτυχίες με το Σύλλογό μας.  

Σε μια συζήτηση που είχαμε με  μέλη του Δ.Σ. της ομάδας του ΟΦΑΜ, στην ανάπαυλα του ματς Αστέρα Πετριτή-Απόλλωνα Πάργας, η παλιά δόξα της ομάδας, παλιός πρόεδρος και νυν μέλος της διοίκησης Μάξιμος Καποδίστριας, στην ερώτηση μας ότι με τις κινήσεις που κάνει η ομάδα φαίνεται ότι στοχεύει την επιστροφή της στη Γ΄ Εθνική, μας είπε ότι…  «κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο, ο ΟΦΑΜ είναι σαν μεγάλη ομάδα υποχρεωμένη να πρωταγωνιστήσει, αλλά θα ξεκινήσει με στόχο μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια