Πέμπτη 18.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Άνοδος για τον ΑΣΑΟΚ - 4η θέση στο ομαδικό κοριτσιών

ΞΙΦΑΣΚΙΑ: ΑΣΑΟΚ
08 Ιουνίου 2022 / 16:08
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο ΑΣΟΑΚ (Αθλητικός Σύλλογος Ακαδημία Οπλομαχίας Κέρκυρας - Σχολή ξιφασκίας) μπορεί να μην είναι πολλά χρόνια στο χώρο, αλλά έχει ανέβει πολύ αγωνιστικά. Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που πήρε μέρος, δεν έφερε μετάλλιο,

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο ΑΣΟΑΚ (Αθλητικός Σύλλογος Ακαδημία Οπλομαχίας Κέρκυρας - Σχολή ξιφασκίας) μπορεί να μην είναι πολλά χρόνια στο χώρο, αλλά έχει ανέβει πολύ αγωνιστικά. Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που πήρε μέρος, δεν έφερε μετάλλιο, αλλά είχε καλή παρουσία, μια 4η θέση στο ομαδικό δείχνει τη δουλειά που γίνεται σε βάθος και ότι το μέλλον ανήκει στις αθλήτριες του συλλόγου.    

Το δελτίο τύπου

«Τέταρτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ξιφασκίας για τα κορίτσια της καρδιάς μας. αθλήτριες του ΑΣΑΟ και ΑΣΑΟΚ, μετά από πολύ δύσκολες μάχες, έμειναν μία ανάσα από το μετάλλιο. Μας χάρισαν όμως απίστευτες συγκινήσεις και επιστρέφουμε χαρούμενοι.

Αναλυτικά στο ατομικό. 13η θέση Καραγιαννίδου Σοφία, 21η θέση Παυλοπούλου ‘Εντβι, 23η θέση Γαγγάδη Ελπίδα, 29η θέση Φλυν Ισαβέλλα, 38η θέση Μουρμούρη Αικατερίνη. Η Σεραφίμα Κράβτσοβ δυστυχώς δεν αγωνίστηκε λόγω απαγόρευσης της συμμετοχής αθλητών με Ρωσική υπηκοότητα που έχει επιβάλει ή Παγκόσμια Ομοσπονδία Ξιφασκίας.

Στο ομαδικό 4η θέση. Ευχαριστούμε τους προπονητές μας Δημήτρη Καζάγλη, Σπύρο Ρίγγα και Δέσποινα Πέρδικα».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια