Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Χρυσό η Elizaveta Kopyltsova και καλά πλασαρίσματα ο Δαμοκλής

ΞΙΦΑΣΚΙΑ: ΔΑΜΟΚΛΗΣ
08 Ιουνίου 2022 / 16:04
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ένα χρυσό μετάλλιο σε Πανελλήνιους αγώνες είναι μεγάλη επιτυχία και αυτό πέτυχε ο ΚΑΣ Δαμοκλής στην κατηγορία Παμπαίδων-Παγκορασίδων με την Elizaveta Kopyltsova.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ένα χρυσό μετάλλιο σε Πανελλήνιους αγώνες είναι μεγάλη επιτυχία και αυτό πέτυχε ο ΚΑΣ Δαμοκλής στην κατηγορία Παμπαίδων-Παγκορασίδων με την Elizaveta Kopyltsova. Και δεν είναι μόνο αυτό, αλλά και οι πολύ καλές θέσεις και τα πλασαρίσματα αθλητών και αθλητριών στο πρωτάθλημα που δείχνουν πόσο καλή δουλειά γίνεται στο σύλλογο. Η διοίκηση ενημέρωσε για τα αποτελέσματα όλων των παιδιών που πήραν μέρος.

Το δελτίο τύπου:

«Στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων - Παγκορασίδων U-13, εκεί όπου συμμετείχε με αξιώσεις ο Δαμοκλής.

Η Elizaveta Kopyltsova με εξαιρετική εμφάνιση και δυναμισμό κατέκτησε την 1η θέση ανάμεσα σε 51 αθλήτριες και πρόσφερε μεγάλη χαρά και συγκίνηση.

Στην ίδια κατηγορία με πολύ καλή εμφάνιση, η Sofia Garanina κατέκτησε την 14η θέση.

Στα αγόρια, ο Emilio Mallano με καταπληκτική παρουσία και μαχητικότητα, εντυπωσίασε αφού ολοκλήρωσε τις pools 2ος και κατάφερε να κατακτήσει τελικά την 5η θέση στην γενική βαθμολογία ανάμεσα σε 66 αθλητές.

Ο Άρης Τριβιζάς κατέκτησε την 38η θέση, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση και απέδειξε ότι τα καλύτερα έπονται, ενώ ο Σπύρος Σπιτιέρης με καλή εμφάνιση κατετάγη 58ος.

Στα ομαδικά που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή, η ομάδα των αγοριών του Δαμοκλή κατέκτησε την 6η θέση.

«Ευχαριστούμε όλα τους αθλητές μας για τις συγκινητικές στιγμές, την μαχητικότητα και τον αγώνα τους, τους γονείς που μας στηρίζουν με σεμνότητα και διαρκή παρουσία και τον πανταχού παρόντα Στάθη Γεροσίδερη για τις προπονητικές συμβουλές, την ενθάρρυνση, την στάση ζωής».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια