Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ευχαριστήριο με πολλούς αποδέκτες ο Αστέρας Πετριτή

Γ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ
08 Ιουνίου 2022 / 15:57
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Κόπασαν οι πανηγυρισμοί στον Πετριτή, αφού οι άνθρωποι της ομάδας ήδη έπιασαν δουλειά για να ετοιμάσουν την ομάδα ενόψει της νέας σεζόν.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Κόπασαν οι πανηγυρισμοί στον Πετριτή, αφού οι άνθρωποι της ομάδας ήδη έπιασαν δουλειά για να ετοιμάσουν την ομάδα ενόψει της νέας σεζόν. Όμως δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν τους συντελεστές της τεράστιας φετινής επιτυχίας και το έκαναν το μεσημέρι της Τετάρτης 8 Ιούνη.  

Η ανακοίνωση

«Σε αυτό το σημείο το Δ.Σ. του Αστέρα θα ήθελε να ευχαριστήσει τον προπονητή μας Γιάννη Σφακιανάκη για την εξαιρετική δουλειά του καθώς και τους άμεσους συνεργάτες του, Άρη Μαρουλάκη (γυμναστής) και Δημήτρη Αυγερινό (προπονητής τερματοφυλάκων). Ευχαριστούμε τον γιατρό της ομάδας μας Γιάννη Γεωργόπουλο, ο οποίος "νίκησε" την ίδια την επιστήμη. Τους ποδοσφαιριστές μας που κατέκτησαν τα πάντα παίζοντας για την ιστορία, την φανέλα και το χωριό μας, ακόμη και τραυματίες ξεπερνώντας τους εαυτούς αγωνιζόμενοι με αυταπάρνηση για να πετύχουν κάθε στόχο! Ευχαριστούμε τον φυσικοθεραπευτή Στέφανο Λέσση για τις υπηρεσίες του. Ευχαριστούμε τον προηγούμενο προπονητή Γιάννη Κουρή και τον γυμναστή Αλέξανδρο Σταθόπουλο. Όλους εκείνους που στάθηκαν κοντά στην ομάδα μας, και την βοήθησαν με κάθε τρόπο! Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτόν το κόσμο που έχει σταθεί δίπλα στην ομάδα τόσο εντός όσο και εκτός έδρας. Οπότε τους έχει ζητηθεί πάντα είναι εκεί για το καμάρι του χωριού μας, δείχνοντας την μεγάλη τους δυναμική και αγάπη. Σε λίγες μέρες θα ξεκινήσει να γράφεται άλλη μια ένδοξη σελίδα για τον Αστέρα και όλοι εμείς είμαστε περήφανοι που αποτελούμε κομμάτι από την μεγάλη ιστορία, αυτής της ομάδας!».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια