Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Άνοιξε ξανά ο δρόμος για Γυαλισκάρι μετά από 15 χρόνια

Γυαλισκάρι
08 Ιουνίου 2022 / 15:45

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πρόσβαση στον παλιό δρόμο που οδηγεί στην παραλία Γιαλισκάρι, ο οποίος ήταν κλειστός επί 15ετία,

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πρόσβαση στον παλιό δρόμο που οδηγεί στην παραλία Γιαλισκάρι, ο οποίος ήταν κλειστός επί 15ετία, έχουν πλέον οι κάτοικοι και οι επισκέπτες μας μετά την παρέμβαση που πραγματοποίησε εκεί ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων.

Χθες, η Δήμαρχος Μερόπη Υδραίου, συνοδευόμενη από τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Ν. Καλόγερο, επισκέφθηκε το σημείο, στο πλαίσιο γενικότερων περιοδειών που πραγματοποιεί στα έργα οδικής ασφάλειας και συντήρησης που γίνονται στο σύνολο των Δημοτικών Ενοτήτων.



Οι εργασίες που ολοκληρώθηκαν σήμερα, αφορούν στην αποκατάσταση του δρόμου που επικοινωνεί από την Κοινότητα Σιναράδων προς Κοντό Γυαλό (Γυαλισκάρι). Η αποκατάσταση αυτή εντάσσεται στον ευρύτερο σχεδιασμό που έχει δρομολογήσει και εκτελεί η δημοτική αρχή και αφορά στο έργο «έργα συντήρησης και αποκατάστασης οδικού δικτύου Δ.Ε. Αχιλλείων, Παλαιοκαστριτών, Παρελίων», προϋπολογισμού 1.700.000 ευρώ.

Η Δήμαρχος Μερόπη Υδραίου, σε δήλωσή της, αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο έργο το οποίο λύνει βασικό πρόβλημα προσβασιμότητας μετά από σειρά ετών και τόνισε ότι η παρουσία του Δήμου θα συνεχιστεί σε όλες τις Κοινότητες των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου με αποκαταστάσεις και ουσιαστικά έργα συντήρησης του οδικού μας δικτύου. Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Ν. Καλόγερος ανέφερε ότι η δημοτική αρχή παρεμβαίνει επιλύοντας προβλήματα που χρονίζουν.