Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Νέο Δ.Σ. στην ΑΕ Φαιάκων με πρόεδρο τον Λ. Τζώρα

ΕΠΣΚ – ΑΕ ΦΑΙΑΚΩΝ
07 Ιουνίου 2022 / 15:18
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Αλλαγή στην προεδρία της ΑΕ Φαιάκων αφού τη θέση του Σπύρου Ρέγγη πήρε ο Λάκης Τζώρας, όπως επίσημα ανακοίνωσε η ομάδα.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Αλλαγή στην προεδρία της ΑΕ Φαιάκων αφού τη θέση του Σπύρου Ρέγγη πήρε ο Λάκης Τζώρας, όπως επίσημα ανακοίνωσε η ομάδα. Η ΑΕ Φαιάκων που τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στην Α΄ κατηγορία και ίσως εκεί προτιμάει να αγωνίζεται, αφού οι δυνατότητές της είναι για παραπάνω, έχει ένα νέο Δ.Σ. με τα περισσότερα μέλη να έχουν υπηρετήσει την ομάδα και προγραμματίζει το αύριο. Βέβαια όπως πάντα το ξεκίνημα της σεζόν είναι δύσκολο, λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων των παιδιών, είναι όμως μια ομάδα πολύ δεμένη και είναι και ο λόγος που ελάχιστες προσθαφαιρέσεις γίνονται στο έμψυχο δυναμικό.   

 Η ανακοίνωση

«Το νέο ΔΣ που προέκυψε από της εκλογές της περασμένης εβδομάδας και την χθεσινή Γενική Συνέλευση είναι το εξής:

Πρόεδρος: Λ. Τζώρας

Αντιπρόεδρος: Ε. Μάνδυλας

Γεν. Γραμματέας: Κ.Μεταλληνός

Ταμίας: Γ.Θεοφύλακτος

Γενικός Αρχηγός: Γ. Κατσιμιτσίρης

Υπόλοιπη σύνθεση μελών: Π. Μικάλεφ, Β. Νικολούζος, Σ. Βραδής, Σ. Καλούδης, Σ. Ρέγγης, Χ. Μαρτζούκος

Να επισημάνουμε εδώ ότι ο απερχόμενος πρόεδρος Σπύρος Ρέγγης δεν έθεσε υποψηφιότητα για την προεδρία αυτή την φορά λόγο φόρτου εργασίας, θα συνεχίσει όμως σαν μέλος να προσφέρει στην ομάδα όπου διατέλεσε 4 χρόνια πρόεδρος με πολύ μεγάλη συνεισφορά στις επιτυχίες που είχε η ομάδα μας».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια