Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Οι 15 εκλεγέντες του νέου Δ.Σ. της ΑΕ Λευκίμμης

ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ – ΕΚΛΟΓΕΣ
01 Ιουνίου 2022 / 16:02
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η ΑΕΛ έδωσε στη δημοσιότητα τους 15 εκλεγέντες στο νέο Δ.Σ., μετά την εκλογική διαδικασία της Κυριακής 29 Μάη, η οποία ανέδειξε ένα ισχυρό που θα οδηγήσει την ομάδα.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η ΑΕΛ έδωσε στη δημοσιότητα τους 15 εκλεγέντες στο νέο Δ.Σ., μετά την εκλογική διαδικασία της Κυριακής 29 Μάη, η οποία ανέδειξε ένα ισχυρό που θα οδηγήσει την ομάδα. Όπως έχουμε ήδη επισημάνει ο κ. Σπύρος Μάστορας επιστρέφει στην προεδρία της ομάδας, μετά από διακοπή μιας σεζόν (την ομάδα «έτρεξε» ο Β. Γαρδικιώτης). Το ερχόμενο Σάββατο θα συνεδριάσει το νέο Δ.Σ. και θα αποφασιστεί το σχήμα. Να σημειώσουμε ότι αναμένεται τις επόμενες μέρες, η απόφαση από το CAS για τα ασφαλιστικά μέτρα της ΑΕΛ, ώστε να μην επικυρωθεί ο βαθμολογικός πίνακας, κάτι που είχε κάνει και η Κοζάνη και έγιναν δεκτά.

Η ανακοίνωση για τις εκλογές:

«Η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. ολοκληρώθηκε στις 29/5/22.

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή από τον κόσμο της ομάδας μας, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά. Θα είναι το πιο δυνατό διοικητικό συμβούλιο των τελευταίων ετών και πλέον ατενίζουμε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Στον προεδρικό θώκο επιστρέφει ένας άνθρωπος που έχει συνδέσει το όνομα του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ΑΕΛ, ο Σπύρος Μάστορας (Τραμπούκος),  ο οποίος όμως δεν θα είναι μόνος, καθώς πολύ σημαντικοί άνθρωποι που έχουν προσφέρει παρά πολλά στον σύλλογο μας θα είναι κοντά του...  Ο Γιάννης Μικρούλης (Δικηγόρος), ο Σπύρος Θεριανός, ο Σπύρος Χρυσικόπουλος (Γέγιος), ο Γιώργος Παπαβλασόπουλος, Φώτης Χρυσικόπουλος (δικηγόρος), ο Σπύρος Βάρθης, η Νεκταρία Βλάχου, ο Σπύρος Κουλούρης (Απαλός), ο Βασίλης Γαρδικιώτης (Τσιουμπής), ο Βλάσσης Θεοφάνης, ο Σπύρος Μπάστας, ο Σπύρος Χρυσικόπουλος (Τσεκούρης) , ο Τάσος Γιώτης, ο Δημήτρης Κάντας ( μέχρι πρότινος Πρόεδρος στον ΑΟ Κάβο) και ο Πέτρος Γαστεράτος (Αμερικάνος) είναι αυτοί που εκλέγονται και θα τρέξουν τον σωματείο την επόμενη ημέρα.

Επίσης και όσοι δεν εκλέχθηκαν τακτικά μέλη του Δ. Σ., σύμφωνα με το καταστατικό μας, παραμένουν κοντά στη νέα διοίκηση ως αναπληρωματικά μέλη Βαγγέλης Μοναστηριώτης, Παναγιώτης Θεριανός, Νίκος Γαρδικιώτης, Λέσσης Ιωάννης, Κάντας Αλέξης, Κουλούρης Αθανάσιος. Στη νέα προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς!!!!

Το νέο Δ. Σ. θα συνεδριάσει το Σάββατο, θα συγκροτηθεί σε σώμα και εν συνεχεία θα ανακοινωθούν μέσω της σελίδας μας, οι θέσεις στο Δ. Σ.


ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια